kabegami A vrhunac njegovih dejtova je headpatanje 🤣

Hahaha, da, kad Fie gurne glavu i čeka da ju pomazi, a on kao perv stoljeća gura tu ruku kao moj ker njušku u sve živo vani 😃

kabegami Ali igre uopće ne izgledaju tako loše i jeftino. Modeli likova su super, efekti čarolija odlični, jedino animacije pokreta/borbe (u animacijama, jel) izgledaju malo ukočeno i okolina je malo mutna. Ali sve je ostalo na toliko visokoj razini da u potpunosti zaboraviš na to.

Ma ne smeta ni mene, samo me malo exploring, tj okoliš smeta jer je generic i 0 puta sam se izgubio u 800h igre ovog serijala. Kak su super characteri, tak bi volio i da je sve oko njih. Magije, efekti, fajt... Tu nemam šta dodat, fajt je sve što volim kod turn-baseda, sve sve sve mi je super, u 4. je najbolji fajt sistem rekao bih.

kabegami Estelle i Joshua su se isto razvili iz "tek bratske veze" pa su svejedno najbolji ljubavni par gaminga. 😃

Da, i oni su van krvne veze pa je ok 😃 Joshua i ona su mi bili super par, to me najviše guralo kroz njihovu trilogiju (uz 1000 drugih jebenih stvari, uf kakve igre jao...)

hahahahahahahha vrištim na ovo već 10 minuta

f_i_c_o Olivier je UVIJEK išao u saunu, tak da svima bude neugodno... 🤣

foggy kad Fie gurne glavu i čeka da ju pomazi, a on kao perv stoljeća gura tu ruku kao moj ker njušku i sve živo vani

Umirem na ovo. 😆

foggy u 4. je najbolji fajt sistem rekao bih

Zbog dvostrukog master quartza... Briljantna borba, uistinu.

Meni se ovo urezalo u pamćenje, baš nekak out of the blue:

Stavio sam u spoiler radi preglednosti, nije ništa opasno.

kabegami Olivier je UVIJEK išao u saunu, tak da svima bude neugodno..

A i prvi put kad ga sretnu/upoznaju u FC-u bude zanimljivo u najmanju ruku

Ovoga se tako jasno sjećam, to je bio tren kad sam se zaljubio u igru. 😀

EDIT: Ono što je super u ovom serijalu je činjenica da tako bolesno dobro obrađuju strašno teške i mračne teme, toliko mračne da zaboraviš na tren kako se radi o igri da bi u drugom trenu ubacili ovakve bolesne fore. Taj blend je ono što ga izdvaja iz mora (generičnih) naslova.

kabegami Olivier je UVIJEK išao u saunu, tak da svima bude neugodno...

Ma on je legenda, haha, baš je perv, skoro kao Rean, a Rean se niti ne trudi haha 😃

kabegami Zbog dvostrukog master quartza... Briljantna borba, uistinu.

Uf, to to to to to, kako su s tim dobili na svemu, joj, baš me to golica

😃
        🙁
        1 / 2
        Jedino me jebe šta bi rado imao jedno 16 ljudi u ekipi, svi su mi do jaja jebote led, a mogu samo 4 Najednom svi frcaju, imaju super skillove, svima metnem druge Orbmente i na kraju ispadne joj, poslastica.

Da ne zanemarimo da se i villani vole pipkat:

kabegami Ono što je super u ovom serijalu je činjenica da tako bolesno dobro obrađuju strašno teške i mračne teme, toliko mračne da zaboraviš na tren kako se radi o igri da bi u drugom trenu ubacili ovakve bolesne fore. Taj blend je ono što ga izdvaja iz mora

Zato obožavam Yakuza igre, a ako niste, Yakuza 7 je obavezna zadaća za sve.

Probudim se ujutro, imao oko 22:30 sati igre, reko "ajde da malo odigram, pa kasnije radit nešto"

aha....

Ovih dana se moram podsjetiti kako izgleda Sunce.

A kad tek vidiš Azure... pa kad se počne zapetljavat, pa otpetljavat... Zaboravit češ na Sunce još i više.
        Been there, done that! 😃

Morati ću uzeti pauzu do vikenda, treba mi odmor. Ovo je već postalo rizik za zdravlje (oči pogotovo) a i ne smijem zanemariti neke druge obveze. Kojim god tempom igrao, ionako ću uzeti službenu Steam verziju nagodinu i onda opet prelaziti. A i te fore "Ajde samo 2 sata“… NE! Tih 2 sata onda preraste u 15 sati.

Ali, prema ovome što sam dosad odigrao, ovo je već 20/10 od mene. Iako… Jedina mana koja je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog serijala je - previše svega. Toliko likova, događanja, lokacija i šta ja znam sve ne.

Sad sve ide prema Azure, a onda doći k sebi i punom parom prema Trails of Cold Steel IV za kojeg nisam čuo lošu riječ.

Nisam imao visoka očekivanja za spinoff naslov, ali sad nakon nekih 45h mogu reći da sam ostao pozitivno iznenađen, nisu klasični Trailsi već je gameplay kombinacija Trails-a i Ys-a tj. više vuče na action JRPG nego klasični jrpg naslov, ali vrijedi svakako odigrat. Ne traje predugo, mjuza rastura, .odlično napisani likovi koji brzo prirastu srcu,true ending po običaju bomba, a i dalo bi se povezat neke stvari s događanjima iz drugih Trails naslova iako sam Kondo tvrdi da nema poveznica (znam da je šturi opis ali bilo što drugo da napišem bi bio potencijalni major spoiler) + to što je remake najavljen skoro u isto vrijeme kad i Trails into Reverie bi moglo biti više od slučajnosti .

Po meni ovu igru bi trebalo odigrat nakon Cold Steel IV i prije Trails into Reverie 🙂

Odmor sad da ne kažem kako... Ono, kog ja zavaravam uopće...

Naime, upravo sam završio Zero...
        Ja… Ja ne znam što više napisati za ovaj serijal a da već nisam napisao, bilo tu, bilo u razgovorima s @f_i_c_o . Mogo bih 8 stranica A4, ali mi se neda ponavljati, tj muka mi je od sebe samoga da se ponavljam. Da je imalo izgubilo na kvaliteti u odnosu na Sky trilogiju - nije! Kroz čitave dosad odigrane igre, provlači se onaj nekakav šarm, bajkovitost, priča, likovi, lokacije, glazba i što sve ne. Sve je tu što se poželjeti može! Ovo definitivno nije moj kraj sa Zero... Naime, kad izađe nagodinu na jesen na Steam, također ću uzeti i sve opet i to s velikim zadovoljstvom!!

Ono što sam također primjetio - zadnji chapteri u The Legends Of Heroes igrama su nešto najjače, najveće i najbolje IKADA!

Također, sad kad @f_i_c_o i @kabegami spominju ne mogu reći da sada nisam zainteresiran za Nayuta: Endless Trails, također se veselim i tome.

The Legend of Heroes: Trails from Zero 60/10

herc Mogo bih 8 stranica A4

Nisi jedini. Toliko tekstova o jednom serijalu nisam nikad napisao. 😀

herc Ono što sam također primjetio - zadnji chapteri u The Legends Of Heroes igrama su nešto najjače, najveće i najbolje IKADA!

Tako je, posljednji chapteri su uvijek apsolutna kruna radnje. Svaka igra gradi priču, misterij, gomilaju se tajne i onda sve eksplodira u savršenoj eksploziji neočekivanih obrata. Posebno Zero, koji ima taj feel krimića. Pogodili su samo tako.

herc ne mogu reći da sada nisam zainteresiran za Nayuta: Endless Trails, također se veselim i tome.

😉

@kabegami + dugačke boss borbe porpaćenje odličnom glazbom!! Kako su samo pogodili dio u kojem se čuje zobr, ajmee. Ne samo u ovome, nego sve od SC. Iako je i ovo ludnica

Ali, da... Finalni chapteri te samo dodatno nabriju. Kud se ovako radnja zakuha, ali to pred sam kraj... <3<3<3<3<3<3<3<3

herc

Nisam se mogao sjetit prije kad sam igrao FC zašto mi taj soundtrack zvuči tolko poznato ali sad kad sam preslušao ponovno, usporedio sam mjuzu na videu od 1:00-1:21 s ovim

Nek mi netko potvrdi da nisam gluh ali dio od 0:20-1:07 zvuči gotovo identično 😃

herc Kako su samo pogodili dio u kojem se čuje zobr

Naježio sam se tada, jasno se sjećam kak me spucao adrenalin tada.

Jesi znao da drugi dio final bossa možeš riješit i samo sa S-Crafrovima?
              Meni su išli Lloyd - Ellie - Randy - Tio (simbolično obzirom na njezinu priču)
              I nisam se nikad osjećao moćnije

f_i_c_o Yep, zvuci (skoro pa) identično.

😃
              EDIT:

Stigao je i službeni cover.

Zbog ove stvari, Boss fight dobiva epic razmjeru da to nije normlano. Jedan od najdražih boss fight upravo zobg toga.

"...When she manifests in the real world, she transforms Van into the "nightmare-clad" Grendel, similar to henshin heroes."

Znači sa mechova na... power rangerse? wow

kabegami Znači sa mechova na... power rangerse? wow