kabegami A vrhunac njegovih dejtova je headpatanje 🤣
Hahaha, da, kad Fie gurne glavu i čeka da ju pomazi, a on kao perv stoljeća gura tu ruku kao moj ker njušku u sve živo vani 😃
kabegami Ali igre uopće ne izgledaju tako loše i jeftino. Modeli likova su super, efekti čarolija odlični, jedino animacije pokreta/borbe (u animacijama, jel) izgledaju malo ukočeno i okolina je malo mutna. Ali sve je ostalo na toliko visokoj razini da u potpunosti zaboraviš na to.
Ma ne smeta ni mene, samo me malo exploring, tj okoliš smeta jer je generic i 0 puta sam se izgubio u 800h igre ovog serijala. Kak su super characteri, tak bi volio i da je sve oko njih. Magije, efekti, fajt... Tu nemam šta dodat, fajt je sve što volim kod turn-baseda, sve sve sve mi je super, u 4. je najbolji fajt sistem rekao bih.
kabegami Estelle i Joshua su se isto razvili iz "tek bratske veze" pa su svejedno najbolji ljubavni par gaminga. 😃
Da, i oni su van krvne veze pa je ok 😃 Joshua i ona su mi bili super par, to me najviše guralo kroz njihovu trilogiju (uz 1000 drugih jebenih stvari, uf kakve igre jao...)
hahahahahahahha vrištim na ovo već 10 minuta