kabegami Ništa nije bilo na toj razini, sve je bilo loše, u najboljem slučaju prosječno.

Da slažem se i baš sam s @herc om raspravljao o tome, jednostavno su postavili standard toliko visoko da svaki drugi naslov/serijal što dođe nakon toga može biti "dobar, čak i odličan" , ali nije to više to tj. nije to "Trails razina dobroga" , ne znam kako bi preciznije to opisao.

kabegami Zato što su Falcomove igre napravljene s ljubavlju. Imaju kreativnu slobodu i koriste je na najbolji mogući način. K tome, bogovi su pripovjedanja (posebno Kondo, njegova direkcija i pričanje priče su posebne) i jednostavno znaju prenijeti emociju - a to je ono što danas fali.

Potpis.

kabegami Ja sam imao, ali sad više ne znam gdje mi je, pa ako ne nađem... 😃
ALI, obzirom da PC gaming mrzi mene (a i ja mrzim njega) nekako sumnjam da će mi trebati.

Ne treba ti superračunalo da bi pokrenuo Zero, Azure a i ostatak Trails-a -_- . Ako hoćeš spojim se ja remote (Team Viewer) i sve ti instaliram i naštimam 😛.

f_i_c_o Ma ne, nemam problema s time. Igram na čemu god mogu, jer bitno je da igram, jel.

😃
    😃
    1 / 2
    (pa k vragu, emulatore pokrećem na kompu - tehnički sam PC gamer )

ALI ubijaju me errori i oni jebeni missing dll-ovi (ne mislim na Trailse, već općenito). Kad god pokrenem nekaj pun entuzijazma izbaci mi nekakav error. E onda ja moram ic gledat po netu kaj je to, kad nađem, entuziazam se obnovi i onda jebeni dll fali. PA I TO NAĐEM! Na kraju ispadne da mi je grafička preslaba (ili već nešto od toga).
    Točno kad čujem onaj "poink" zvuk za prozor dobim žgaravicu i osjetim da kipim - zid bih mogao srušiti (para na uši, vatra na usta, tako to).

I onda se rađe ne hvatam u koštac s tim. Znaš, ipak bih htio da miš i tastatura ostanu u komadu. 😄 😆 😐😡

kabegami

kabegami Znaš, ipak bih htio da miš i tastatura ostanu u komadu

E jbg onda bolje ne...šteta

Ja kad se zainatim mogu cijeli dan potrošit usput poskidat sve bogove i svece s nebesa al na kraju izvadim error-u mast 🤣 .

Sječam se za Azure dok još nije bilo Geofront prijevoda, a taman sam završio Zero da sam nekav emulator za kineske znakove isto morao upogonit Locale Emulator ili tako nešta + nekakv poseban video codec jer Movies-i nisu radili kako treba (Kawaii Codec) al na kraju sam dobio to sve da radi i guštao u Azure tako da su se muke isplatile 🙂.

f_i_c_o usput poskidat sve bogove i svece s nebesa

f_i_c_o jednostavno su postavili standard toliko visoko da svaki drugi naslov/serijal što dođe nakon toga može biti "dobar, čak i odličan" , ali nije to više to tj. nije to "Trails razina dobroga" , ne znam kako bi preciznije to opisao.

Nisam ovo ranije vidio, zaslijepila me trauma. 😆

Ovo mi je najizraženije bilo nakon što sam završio Sky SC. Što god da sam nakon toga pokrenuo jednostavno je falilo nešto. Bilo je plitko, dosadno.
        World building je toliko dobar da te jednostavno uvuče u svijet i ne pušta. Baš rijetko mi se događa da toliko razmišljam o nekoj igri, ali Trails ima toliko toga da jednostavno ne mogu prestati.

P.S. Imam još nekoliko teorija i mogućih scenarija... ( 😆 )

Znam ja dobro zašt vi ne možete prestat razmišljat o TLOH igrama.

kabegami Haha, ma Musse mi nije uopce dobra, ali ova slika haha, znaci Rean je takav pimp da mi ga je zao vodit u fajt da si noktiće ne sjebe.

Meni je Laura bila pičober već par nastavaka, Alisu tu i tam zbarim, Sara trazi malo studenta u sebi, a Emma može pohranit 5 petabajta podataka u svoje poprsje 😃 Svi su dobili boost poprsja u četvorci, a Scherazard je baš fino nacrtana 😃

herc 95% naslova danas, bilio ni od AAA studija ili ne, da imaju Unreal 5000 engine, bili bi isti odron!

Jeste, TLOH radi na Real Enginu v0.96 😃 Nema veze, zato se trude na sve druge nacine da naprave dobru igru.

foggy Svi su dobili boost poprsja u četvorci, a Scherazard je baš fino nacrtana

Što se toga tiče mislim da je Elie tu najviše "profitirala", čak i Randy komentira u jednom trenutku " Hoo-wee, the dynamic duo's getting bigger and bigger by the day" 🤣

f_i_c_o Hahaha, koliko perverzije ima, strašno

😃
              😃
              😃
              1 / 3
              Jesam ja lud ili Reanova sestra brije na njega isto? Znam da nisu krvna veza, ali still, wtf I onaj manijak Agate, kaze Tita je sad već starija (ima 16 lool) Kakve su ovo Legend of Cold Erection fore haha

foggy znaci Rean je takav pimp da mi ga je zao vodit u fajt da si noktiće ne sjebe.

A vrhunac njegovih dejtova je headpatanje 🤣

foggy Emma može pohranit 5 petabajta podataka u svoje poprsje 😃

Joooj, još uvijek umirem na ovo... 🤣

foggy TLOH radi na Real Enginu v0.96

Ali igre uopće ne izgledaju tako loše i jeftino. Modeli likova su super, efekti čarolija odlični, jedino animacije pokreta/borbe (u animacijama, jel) izgledaju malo ukočeno i okolina je malo mutna. Ali sve je ostalo na toliko visokoj razini da u potpunosti zaboraviš na to.

f_i_c_o Što se toga tiče mislim da je Elie tu najviše "profitirala"

Joj kad sam ju vidio nisam bio siguran jel je do košulje ili kaj joj je. Pa jebote, ko Altinina glava su joj. 😆

foggy Jesam ja lud ili Reanova sestra brije na njega isto?

Da, da. Elise je luda za Reanom, a on tulav pa niš ne kuži.
                Estelle i Joshua su se isto razvili iz "tek bratske veze" pa su svejedno najbolji ljubavni par gaminga. 😃

foggy I onaj manijak Agate, kaze Tita je sad već starija (ima 16 lool)

Ali najbolje mi je bilo kad ga svi počnu zajebavat pa popizdi a Tita onak nesvjesno počne slinit. 🤣

foggy Hahaha, koliko perverzije ima, strašno

Yup, po tom pitanju su se dodatno potrudili u Cold Steel kvadriologiji u odnosu na Sky i Crossbell 🤣

foggy Jesam ja lud ili Reanova sestra brije na njega isto? Znam da nisu krvna veza, ali still, wtf

Ne, nisi lud, dobo ti se čini.

foggy I onaj manijak Agate, kaze Tita je sad već starija

kabegami Ali najbolje mi je bilo kad ga svi počnu zajebavat pa popizdi a Tita onak nesvjesno počne slinit

Da, ovdje je Agate zapravo žrtva...

kabegami Joj kad sam ju vidio nisam bio siguran jel je do košulje ili kaj joj je. Pa jebote, ko Altinina glava su joj. 😆

Ono kad zagrli Tio pa Tio kaže da ne može do zraka i da joj je drago što su opet na okupu ali da bi joj stvarno dobro došlo malo zraka...oplakao 🤣

f_i_c_o Yup, po tom pitanju su se dodatno potrudili u Cold Steel kvadriologiji u odnosu na Sky i Crossbell 🤣

Da, Sky je imao samo pijanu Scheru i Oliviera, a najveći skandal je bio polugoli Joshua u sauni (gdje se Estelle sva pogubila 😆 )

Crossbell je već imao Shirley, Mariabell i Wazya ali u Cold Steel su baš svi poludili i svi bacaju perverzije iz rukava.

Ali ova slika...

kabegami A vrhunac njegovih dejtova je headpatanje 🤣

Hahaha, da, kad Fie gurne glavu i čeka da ju pomazi, a on kao perv stoljeća gura tu ruku kao moj ker njušku u sve živo vani 😃

kabegami Ali igre uopće ne izgledaju tako loše i jeftino. Modeli likova su super, efekti čarolija odlični, jedino animacije pokreta/borbe (u animacijama, jel) izgledaju malo ukočeno i okolina je malo mutna. Ali sve je ostalo na toliko visokoj razini da u potpunosti zaboraviš na to.

Ma ne smeta ni mene, samo me malo exploring, tj okoliš smeta jer je generic i 0 puta sam se izgubio u 800h igre ovog serijala. Kak su super characteri, tak bi volio i da je sve oko njih. Magije, efekti, fajt... Tu nemam šta dodat, fajt je sve što volim kod turn-baseda, sve sve sve mi je super, u 4. je najbolji fajt sistem rekao bih.

kabegami Estelle i Joshua su se isto razvili iz "tek bratske veze" pa su svejedno najbolji ljubavni par gaminga. 😃

Da, i oni su van krvne veze pa je ok 😃 Joshua i ona su mi bili super par, to me najviše guralo kroz njihovu trilogiju (uz 1000 drugih jebenih stvari, uf kakve igre jao...)

hahahahahahahha vrištim na ovo već 10 minuta

f_i_c_o Olivier je UVIJEK išao u saunu, tak da svima bude neugodno... 🤣

foggy kad Fie gurne glavu i čeka da ju pomazi, a on kao perv stoljeća gura tu ruku kao moj ker njušku i sve živo vani

Umirem na ovo. 😆

foggy u 4. je najbolji fajt sistem rekao bih

Zbog dvostrukog master quartza... Briljantna borba, uistinu.

Meni se ovo urezalo u pamćenje, baš nekak out of the blue:

Stavio sam u spoiler radi preglednosti, nije ništa opasno.

kabegami Olivier je UVIJEK išao u saunu, tak da svima bude neugodno..

A i prvi put kad ga sretnu/upoznaju u FC-u bude zanimljivo u najmanju ruku

Ovoga se tako jasno sjećam, to je bio tren kad sam se zaljubio u igru. 😀

EDIT: Ono što je super u ovom serijalu je činjenica da tako bolesno dobro obrađuju strašno teške i mračne teme, toliko mračne da zaboraviš na tren kako se radi o igri da bi u drugom trenu ubacili ovakve bolesne fore. Taj blend je ono što ga izdvaja iz mora (generičnih) naslova.