The Legend of Heroes
Znači, postoji čak i šansa da Kai dolazi sljedeće godine… Ne, ne mogu…
Kad nas još iznenade sa simultanim izlaskom novog Xanadua… (znam, sad već pretjerujem ali ajmo otpustit sve kočnice)… Uff kolega, kaj nam se sprema.
- Uređivano
Welcome back, O Grandmaster!
Kai hype train već opasno juri. Moram samo biti oprezan da obrišem sav history prije nego što izađe.
Btw, već je krenuo promo za Kuro 2 (naravno, blagi spoileri, pa ono, nek stoji ako nekoga zanima):
Ne znam samo zašto inzistiraju na toj promjeni L u R, tako je Jolda postala Jorda. Još ako će se čitati "Đorda", ubit ću se. Hah
- Uređivano
Ne mogu vjerovati da ovo pišem, kako mi je Rufus cool. Baš mi se sviđa ovo malo što su ga pokazali. Još onako skroz coolerski baci naočale samo da ih dočeka kad izvede napad.
Nastavno na post u soundtrack temi Vidim Rean vs Shizuna. Nadam se da je bezvezni Rean neće uspjeti poraziti, jer onda mogu sav power scaling baciti u vodu. Shizuna je Steel Maiden u nastajanju, i do sada nije nikada niti pokazala koliko je zapravo snažna. A koliko je štete radila tijekom Kuro 2 (i parirala Kasimu) stvarno ne vidim da je to moguć scenarij. A onda opet, Falcom ne želi iznevjeriti Reanoljupce pa će vjerojatno dvoboj završiti neriješeno ili će se pak uplesti Yun Ka Fai.
Inače, novi intervju sa Kondom:
Možda i Rean ne bude šonjo u Kai, ima nade , al meni je full drago što su Kevina vratili (po meni on kao protagnosit je dobio premalo "screen time-a")
A što se tiće Rean vs Shizuna to ćemo vidjet mada mislim da si na pravom tragu i da će se master Ka Fai umješat i prekinut taj duel prije nego eskalira. A Rufus … nemam rijeći, od jednog od najomraženijih likova u serijalu do totalnog baje, to ne može svatko izvest … kapa dolje
Sve u svemu izgleda da nas čeka roba i pol
Sve je na japanskom, ali bitno da su pokazali novi merch , opet će novčanik vrištat
Jel mogu skočiti na novije heroje bez da odigram starije? Nikako da se natjeram da odigram prvi Cold Steel, a imam još dva chaptera do kraja, ali toliko mi je dosadno to što se ništa ne događa da nemam volju, a s druge strane Reverie mi se čini zanimljivo.
Priča je povezana kroz sve nastavke. Ako ti ne bi bio problem počet čitat serijal knjiga od 11. nastavka možeš počet od Daybreaka. Sigurno će ti falit konteksta za neke stvari, ali može se odigrat i tako ako baš želiš.
Tnx na odgovoru. Tako sam si i mislio da je povezano. Morao bi se prisiliti bar taj prvi dio završiti kad sam već ulupao 90 sati igre.
- Uređivano
100-150 eura? Čim je artbook i soundtrack tu.
- Uređivano