f_i_c_o U 2 i 3. djelu radnja je puno bolje dinamična i vjerujem da će ti po ovome što si naveo 2. i 3. nastavak bolje leći, meni je 3. dio bio bomda
Da, 1. je prologue dok ne sustigneš početak koji prvi odigraš. Onda kreće dernek, ali igra je uvod u serijal i focus je na likove, odnose i setting u kojem ste se našli. @k je baš fino opisao igru, ne bi riječi promijenio.
je meni i dalje najbolji Cold Steel; ideja svoje posade (Suikoden-style!), i dinamična priča + upgrade na svakom aspektu + wanzeri = pobjeda. Definitivno top ponude.
Cold Steel mi je borbom šlag serijala, ali sve ostalo nije. Bolji od 1., gori od 2. Prvenstveno mi je 3. malo wtf jer su ubacili toliko likova iz svih živih serijala, a za pola sam siguran da prosječan igrač neće imati pojma tko su. Čak i ja koji nisam Zero i onaj drugi u Crossbelu igrao a sve druge jesam, imao problema. Plus, svaka scena novi lik, i površno ga odrade i doviđenja. Jednostavno previše toga su htjeli a efekt nije toliko jak koliko treba biti. 4. mi stoji na polici, igram YS IX sad.