A sto se tice TotCS, mislio sam ga nabaviti za PS3 ali nakon sto su trecu epizodu najavili za PS4 naivno se nadam da bi mogli prebacit sve nastavke u obliku trilogije. :)
Drzim fige, da ti se zelja ostvari!

3 godine kasnije

Fenix Thx! Ovo je grijeh ne imati aktivno.

@kabegami Jesi mozda odradio i ostatak trilogije? Hoce neki osvrt mozda? Meni je trilogija vrh i opcenito visoko kod pisanja i price u jrpgu, a Cold Steel fransiza nije nimalo losija. Bas dobro kazes, sto i sam govorim, ovakve igre imaju dusu. Na prvu igra izgleda da ju stapom ne bih taknuo, a tu se krije tolko detalja i tih sitnica koje te odnesu u neka bolja, kvalitetnija vremena.

Upravo derem Cold Steel 2 Nightmare run, drugi i zadnji, pa se spreman ubost tricu i ugurat je u raspored kad bude vremena.

jel ova igra ima neke veze sa Legend of Dragon kojeg svi toliko zazivaju za rimejk kandidata?

4 mjeseci kasnije

foggy

Heh, evo me napokon. Malo kasnim, ali

Baš sad igram 3rd (nije ga bilo za PSP pa sam se napokon odvažio odigrati ga na PC-u). Pa... vjerujem da ću napisati pokoju riječ

😉
      😃
      1 / 2
      . Još moram dovršiti tekst o Crossbell arc-u. heh

kabegami Gdje igras Crossbel? Nije on samo za japance? Ja dovrsavam treci cold steel sad, titse sam odavno pojeo. Da, ti si taj koji je ovo pisao 😃 Ne bjezi nikud, trebaju na jrpgisti 😃

Preko psp emulatora, ima Eng patch.
        Zero je sada izašao i na PC (sa puno boljim prijevodom (također fanmade)) a Ao je u pripremi.
        Inače, PSP verzija Zero-a je osrednje prevedena (ima problema sa veličinom fonta, koja gramatička greška (malo žešča katkad) ali Ao je sasvim pristojan.
        Uglavnom, ništa strašno za shvaćanje priče. A baš lijepo obrađuje određene likove i događaje koji se u ToCS spominju.

To mi fali, gubim se u ToCS3, toliko referenci imaju iz ta 2 naslova da je poželjno naravno i odigrat ih. Radije bih ja legit verziju, samo je pitanje vremena kad će doć. Sve su portali i preveli i mislim da će kad tad stići. Da budem iskren, Rixia me jako zanima 😃

Rixia... vrlo kompleksan lik... sa ne tako kompleksnim modnim izričajem. 🤣

kabegami Kad igraš onaj Epilogue u Cold Steelu 2, pa pužeš kroz vent shaft, pa fraer komentira šta sve vidi haha, bome bi i ja bi rado na njegovom mjestu. Rixia mi baš ima, ono nešto, a možda sam i ja samo odvratni perv.

Taj dio u Crossbellu mi je mozda najdrazi dio u cijeloj igri.
          Nakako baš volim tu duologiju (a kad se samo sjetim kako mi Zero na početku nije bio dobar kao Sky).

Aj ti reci...