Retrospektiva | The Legend of Heroes – Trails in the Sky
Zavalite se u naslonjač, upalite svoju konzolu i prepustite se svim čarima ovog zaboravljenog bisera.
Zavalite se u naslonjač, upalite svoju konzolu i prepustite se svim čarima ovog zaboravljenog bisera.
Na kojoj si konzoli igrao?
Mislim da sam "dobio" igru prosli ili pretprosli mjesec na HB-u, ali mi nekako vise lezi igranje JRPGova na Viti.
S tim da sam poceo pred par dana The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel na Viti.
Igrao sam na PSP. Zato mi i jesu dojmovi kakvi jesu glede grafike. Na Viti ce ti biti lijepo igrat jer ima glasovna gluma, vise animacija i grafika je poboljsana.
A sto se tice TotCS, mislio sam ga nabaviti za PS3 ali nakon sto su trecu epizodu najavili za PS4 naivno se nadam da bi mogli prebacit sve nastavke u obliku trilogije. :)
A sto se tice TotCS, mislio sam ga nabaviti za PS3 ali nakon sto su trecu epizodu najavili za PS4 naivno se nadam da bi mogli prebacit sve nastavke u obliku trilogije. :)Drzim fige, da ti se zelja ostvari!
Evo ga
Fenix Thx! Ovo je grijeh ne imati aktivno.
@kabegami Jesi mozda odradio i ostatak trilogije? Hoce neki osvrt mozda? Meni je trilogija vrh i opcenito visoko kod pisanja i price u jrpgu, a Cold Steel fransiza nije nimalo losija. Bas dobro kazes, sto i sam govorim, ovakve igre imaju dusu. Na prvu igra izgleda da ju stapom ne bih taknuo, a tu se krije tolko detalja i tih sitnica koje te odnesu u neka bolja, kvalitetnija vremena.
Upravo derem Cold Steel 2 Nightmare run, drugi i zadnji, pa se spreman ubost tricu i ugurat je u raspored kad bude vremena.
jel ova igra ima neke veze sa Legend of Dragon kojeg svi toliko zazivaju za rimejk kandidata?
Preko psp emulatora, ima Eng patch.
Zero je sada izašao i na PC (sa puno boljim prijevodom (također fanmade)) a Ao je u pripremi.
Inače, PSP verzija Zero-a je osrednje prevedena (ima problema sa veličinom fonta, koja gramatička greška (malo žešča katkad) ali Ao je sasvim pristojan.
Uglavnom, ništa strašno za shvaćanje priče. A baš lijepo obrađuje određene likove i događaje koji se u ToCS spominju.
To mi fali, gubim se u ToCS3, toliko referenci imaju iz ta 2 naslova da je poželjno naravno i odigrat ih. Radije bih ja legit verziju, samo je pitanje vremena kad će doć. Sve su portali i preveli i mislim da će kad tad stići. Da budem iskren, Rixia me jako zanima
Rixia... vrlo kompleksan lik... sa ne tako kompleksnim modnim izričajem.
Taj dio u Crossbellu mi je mozda najdrazi dio u cijeloj igri.
Nakako baš volim tu duologiju (a kad se samo sjetim kako mi Zero na početku nije bio dobar kao Sky).