sta fali tome?
sandidam živimo u vremenu u kojemu se snima po par stotina filmova godišnje i uvijek se nađe film po nečijem guštu.
to i je problem sto od tolike sume filmova, oni moguce kvalitetni ne mogu doci do izrazaja jer nisu bljestavi marvel jebivjetri i disney izdrkavanja pa ne dobivaju dovoljno medijske paznje, a ja nemam volje ni snage kopati okolo ko macka po smecu da bih eventualno nasao neki kvalitetan film. kad mi se gleda nesto kvalitetno ubacim neki od svojih bluray filmova iz kolekcije, zavalim se i uzivam, a najbolje sto znam da necu uludo protratiti tih cca 2 sata jer tocno znam sto cu dobiti i bas mi je dobro i neka je to 15. puta da gledam jedno te isto. nekad odem u kino iz pizdarije, ali s obzirom da idem uvijek s nekim zaboli me ako film bude i govno jer mi to ionako nije bila najbitnija stavka vec druzenje. a i jebes 6 evra koliko dodje karta, to nisu ni dva piva u nekoj supi od birtije.
Isto tako cu radije igrati Bloodborne opet iznova nego primirisati AC igrama meni odvratnog gameplaya i DA ZNAM da mi nece ni novi valjati i NE fico i ostali, NE moram prvo odigrati igru 20ak sati ili do kraja samo da bi vama udovoljio, a sebi dokazao ono sto sam znao vec na pocetku. I znam da ce igre nastaviti u globalu imati smece od price, pogotovo ove AAA naslovi, dok je eventualno dobra prica zastupljenija u indijancima i igrama poput Disco E, ali ne zelim igrati igru samo zbog dobre price, ako mi se prezentacija i gameplay gade, NE jer ja mogu raditi sta hocu sa svojim vremenom. Ako igra ima dobar gameplay i pristojnu prezentaciju i izvodjenje, tada me zaboli ona stvar za pricu jer je ona sekundarna da ne kazem nebitna jer su ionako "najbolje" price u igrama koje su kao takve razvikane MENI (nek se zna da je MENI jer ocito da ljudi ne kuze ako JA pisem da je to moje misljenje pa cu to naglasiti ako treba i svaki puta) ORONULO GOVNO!
Ajmo ista stvar sa glazbom. Dakle ne da mi se njuskati okolo neke nikad cuo izvodjace (nisu oni krivi sto ovi pop manijaci i mumble rappers uzimaju spotlight i ne mogu od njih doci do izrazaja, ali tako je jbg) samo da bih eventualno nasao nesto kvalitetno. Nemam volje i radije pustim Kill You i uzivam i zalim za boljim danima.