chono da, zvuk kao iz bunara. Odzvanja, pretiho, pa preglasno, kasni ponekad, bas kaos
Najgore mi je bilo prilikom borbe, tu se baš treba osjetiti glasnija glazba, iskoristiti se dinamika. Štoviše, mislim da je ovakav soundtrack savršen za eksperimentiranje, pogotovo kada si AAA studio. Primjerice, kod svakog jačeg udara sjekirom, čuje se kako vokal glasnije viče u glazbi i sl. Baš ima prostora za igru i šteta što nisu skroz upregnuli u tom smjeru.
Tzereen Meni su i Origins i Odyssey bolji. Iako je ovo tehnički razrađenije i naprednije i ima odličan setting, prekrasne pejzaže, na kraju dana mi je ukupan dojam lošiji.
I mene zanima, ovo sa zvukom me baš razočaralo, ali priviknut ću se. Meni su i Origins i Odyssey sjeli, svaki na svoj način. Origins po pitanju egipatske kulture i radnje, a Odyssey sa svojim istraživanjem i odličnim borbama.
Mislim, odmah ću ja direktno reći. Meni će Valhalla biti 12/10 igra jer obožavam AC i obožavam Vikinge, to je gotovo. No objektivni dojam se svakako raspišem.
Deadwalker ja sam bio uvjeren da si to već odigrao
Bila je ideja da pričekam dok složim novi komp, no onda je kalifornijska zlatna groznica generirala manje zlata nego što je potrebno za polovicu 3080 pa... Pričekalo se do kupovine PS5 i sada fino igram na petici. 🙂 Čak sam odabrao mod u 30FPS-a, čisto radi 4K.
Ovo za sound nisam iskreno obraćao pažnju tako da me vjerojatno nije toliko smetalo.
Meni je prva stvar koja mi je ulovila pažnju. 🙁 Možda i zato što sam dosta slušao soundtrack pa sam se jako veselio, no sve je ispalo nekako nedorečeno. No ne mogu suditi ništa više o igri na temelju sat i pol igre.
Kako me doktorica poslala na prisilni godišnji, sada sam u dilemi da to odigram nakon što završim Horizon, no kako imam i season pass, ne znam imam li volje zdrobiti 80+ sati na jednu igru. Bliže sam tome da odigram par kraćih igara koje su mi privukle pažnju, poput Hellbladea ili Hitmana.
Trebat će za ovo čudo i više od 80h čini mi se... Ako ideš na kraće igre, Hellblade obavezno odigraj. Jedna od najdražih mi igara prošle generacije i jedno od najpamtljivijih iskustva u gamingu.