fensisuperstar guraš 8x supersample? 😃 hmm transparency? kaj dobijes sa time. čisto da ne trazim jel taj. jel ovaj ACvalhalla_plus.exe koji mi je ponuđen ili si birao neki drugi. je to je taj. Ugl idemo testirati. stavio sam sve settingse ovak.
chono7 Znaci forum je otisao u kurac totalno! PCjasi igraju i dijele dojmove sa screenshotovima, a konzolasi se prepucavaju gdje se AC bolje izvodi i kakve su performanse 😆
PS2MASTER chono7 Znaci forum je otisao u kurac totalno! PCjasi igraju i dijele dojmove sa screenshotovima, a konzolasi se prepucavaju gdje se AC bolje izvodi i kakve su performanse Pa dijelit ćemo i mi shotove kad dobijemo konzole, no. Vostalom, zaboravio sam na Gaming Tech temu, pa bi to stavio tam.
fensisuperstar 200% resolution scale. igra mi je onak 30 fpsa ali nemrem ja to gledati krvare mi oči. ali brutalno zgleda.
fensisuperstar te puta madre! ovo je brutalno. tvoji SSovi?? btw sad sam stavio contrast na 7. brijem da mi malo jebenije izgleda isuse kad stavim na 110% rezolucije fps mi ide 60 60 60 60 110 60 60 60 60 110 😃
fensisuperstar @Cole da ga jebeš bolje je 😃 jebeni nvidia CP fix. nisam ni razmisljao o tome. thx dude. 200% image scaling slika. tbh nije ni toliko daleko u onom što vidiš. izbliza. jebeno
fensisuperstar Cole živcira me kad radis screenshotove što ne miče bijeli kurac oko tebe dok si stealthan. mogli su stavit opciju da se makne baš sjebe imerziju screenshotova.
Cole True, baš sam to htio napisat u dojmu dok sam igrao, kasnije zaboravio. I užas mi je što kada koristiš odin vision umjesto da sam stavi kvačice na neprijatelje, on ih zacrveni. To mi je katastrofa.
fensisuperstar Cole Apsolutno. kvačica za tag i zdravo. Zeleno tvoje Crvena točkica enemy i bok. Tbh možda ima negdje u settingsu 😃
fensisuperstar Flipper pa iskreno nikad nisam razmisljao o ekstra sharpeningu, tipa jebeni watchdogs je imao u sebi taj isti tool ingame. Kaj reći.
Tzereen Ja sam odlučio stat sad na četvorci i završiti na petici. Taman mogu i neku paralelu povuć kaj se performansi tiče. Igra je stvarno top. Ali meni nije najbolji AC.