Jebate nakon dugo vremena jedva čekam ovaj dio. Zadnjim ovim depp diveom sam oduševljen, a ost je na repeatu već zadnjih par dana.

Bojko77
Assassin's Creed je razmetni sin gaming industrije.

Svi ga vole, oni koji ga ne vole, vole ga mrziti 😃

Grči me kad vidim da je GTX1080 negdje na sredini.

Treba mi nova grafa.

Moram priznati da je i mene oduševio ovaj zadnji video.

Yep diga mi je nade opet. Gleda sam i samo malo početak jednog playthrougha, stvarno izgleda ka da je ovde veći naglasak na timski rad s drugim likovima nego dosad u serijalu. Tako se nadam da su učili na greškama i da će ovo ispast dobro.

sa 1080ti ce lijepo radit na 2k

Ne baš dobri dojmovi + gameplay po pitanju ispoliranosti nema veze sa ovim u zadnjem traileru.

Deadwalker What's new?
    Pa AC je uvijek bomba na trailerima, a onda kada igrač uzme kontroler to bude skroz druga priča.

Nexus Donekle. Odiseja je solidan hack n’ slash, ovaj gameplay fakat izgleda... čudno u najboljem slučaju.

Pa cag I ACG je rekao da je sve prosecno, od borbe, istrazivanja I ove izgradnje naselja.
      Meni je trailer bas dobro seo....Ali ko sto sam rekao davno Ubisoftu pare nisam dao.

Cole moguće da je do builda, no ne bi valjda slali novinarima i youtuberima stare buildove koji ne rade kako treba.
      Evo i čisti gameplay koji mi na prvu bolje izgleda:

Nije razočaran, naprotiv, no želio bi veće promjene u samoj igri... sve u svemu nije mu loše, no ja jedva čekam taj 10.11.2020.... ujutro budem dežurao pred vratima išćekujuči dopstavu... Toliko čekam da ne znam što igrati, jučer konačno bacio platinum na RE3 Remake, danas budem krenuo s GOW NewGame+, platinum imam... treba ubiti vrijeme do tog izlaska...

Deadwalker kao je moguce da vec netko uploada full gameplay igre na YT?!

Još jedan dublji preview i on je veoma zadovoljan...

Deadwalker Igra još nije izašla a već imaju spremne izrezane djelove iz full igre kao dodatne DLC-ove.