Tzereen Pa ti kupi Sonyev telkač.

Stigao sms, sutra Gold ujutro stiže oko 11h... trenutno na YouTube ovi jači recenzisti su objavili, meni je najbitniji ACG, ostali vrte ocjene 8-9/10, on kaže zbog bugova i sl da treba čekati popuste, no to je Ubisoft, navikli smo, uostalom Odyssey na izlasku i Odyssey danas nakon zadnjeg DLC su doslovno dvije različite igre u mnogo čemu... sigurno će biti i ovdje slučaj, kako bilo sutra krećemo u eru Vikinga, malo se budeh hvalio s slikom instaliranja... na 4K vidim za XBobX izgleda odlično, vjerovatno na PS4 Pro bude kao Odyssey grafički, što definitvno nije loše....

Ja još čekam..... uf.... znači nitko nije kupio digital editio i igra na PS4?

U međuvremenu, radio database rebuild na PS4 Pro, malo da ga osvježimo za Vikinge i taman na gotovo svira čika poštar iz GLSa.....

1 / 3

Pa šta ne pitaste?!

Radi dobro. Nije me izbacilo još, nije mi se crashalo. Ono što je jako čudno su boje, nešto ne štima, ne mogu pinpointat što. Možda kontrast, jer se neke stvari jako teško uoče na ekranu. Inače je lijepa. Setting mi paše, auroru borealis je uvijek lijepo vidjet.

Bez da ulazim u spojlere, spomenut ću dvije stvari. Igra je napravila još veći iskorak u pravi RPG naslov i uslijed povratka nekih mehanika se vratio i feeling starijih AC naslova.

Tzereen
      Jeli ti muka u drobu dok igras i tira te na riganje jer igras na staroj konzoli 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
      🤣🤣🤣🤣🤣

Miro
        Pa malo mi je krivo kaj nisam počeo na petici, yes, ali ovako je i bolje. Krenut ću ovdje, a završit na petici pa mogu i usporedbu napravit.

Za sad potvrđujem, učitavanje je u početku brže nego u Odyssey, ali sjećam se i kod njega je bilo tako dok nisu krenuli DLC i update... Grafički za sad odlično, gledam sam na XBox i PC 4k na YouTube, i ovo za sad je fenomenalno, tek uvod pa ne mogu potvrditi oko problema s bojom, i ACG je to naveo, za sad kod mene sve štima, jedino izašao i skidam language pack, nudi samo engleski, na njemu je samo opcija jop i Ruski, pa to skida, nadam se da bude i talijanski, malo sam skeptičan, jer u opciji interface je samo eng i rus, ako definitivno nema talijanski, sjedam u auto i idem za GameStop u Italiju, prvo da pitam jel su uveli opet restrikcije, a večeras na Njuškalu prodajem našu verziju... malo me čudi, od kad sam počeo kupovati kod nas zbog Corone, uvijek je imali sve jezike u opciji, sad samo eng i rus...

Tzereen - potvrđujem da vrti odlično, kako si upisao, nažalost po mene, kupljeno u nas, jedini jezik je eng i ruski, nema talijanski, što mi je problem, tu bedem kojih 200 i više sati, a engleski je barem meni gori od talijanskog, a kako sam iz Buja talijanski mi je drugi jezik pa ko da igram igru na "domaći", uostalom talijani rade odličnu simulaciju na svoj jezik, znaju posao, barem season pass je prihvačen, ništa, ja za Trst, kažu mi da se može ali ne smije stat u deželi, ljudi pozdrav....

Večeras kada dođem sa posla napadam...
            Pogledao sam o jedan trailer na početku, Origins mi je bio super dok mi je Odiseja bila mlaka...
            Pozitivno je šta pratim Vikings seriju pa će dosta toga biti poznato...

Update, s ključevima auta u ruci, došlo je do teškog sukoba, u kojem sam izvukao deblji kraj... "Bolja" polovica uz izuzetno snažne i "valjane" razloge me uvjerila da ne idem za Trst, iako sam pristao na rastavu braka, nisam mogao na fizičku prijetnju plejki... budemo igrali na engleski, gospodo, tako je, ali herojski sam se borio, kao viking, medjay i misthios, ali zajednoi grčki, egipatski i skandinavski Bogovi ništa ne mogu kad ženska verzija Gokua pokrene super saiyan ultra instinct....

fatamorgana - vjeruj da talijani znaju taj posao, ali sad pojelo vuk magare, budem ćekao poust na digital version, samo psssst....

Bojko77 Ma znam da znaju kad je kod njih sve sinkronizirano....samo je malo čudno viknga slušati na talijanskom.

Vjerovatno tebi, nemoj me krivo shvatiti, kod mene pričamo talijanski i hrvatski ravnopravno, gledaš kao mali na talijanskom filove i crtane, jednostavno to je sasvim normanlo....