fensisuperstar
Da daa! I heard your name once before Desmond, a long time ago... now it lingers in my mind like an image from an old dream. Nekad sam znao cijeli taj monolog napamet triba bi se prisjetit par recenica kako idu
Assassin’s Creed: Valhalla
Dobro, dobro izgleda.
Kod nas se danas bas dostavlja Valhalla po ostrvu, cak su svi koji su narucili obicno izdanje dobili ono sledece iznad (zaboravio sam ime) sa nekim sitnim digitalnim dodacima.
Drzim igru i dalje na oku.
Za sve one koji se pitaju zasto Legion i Valhalla imaju takve performanse kakve imaju, bez obzira na platformu.
RTX 3090 ne moze drzati odnosno NE moze dostici 4k@60
chono7 igra iz budućnosti
Deadwalker evo jos jednog, ovaj je ok na 4k@60
Sada me ne čudi što konzole nemogu vući njihove igre kako spada. Ovo je već stvar nekog problema.
Hvalio sam ih za geometriju i LOD ali jebemu mater, RTX 3090 za 1500$?
Kartica koja je sposobna za 8k.
Downgrejdali su Vallhalu na PS4, XO.
Sjećam se da je tako uvijek s njihovim igrama na prijelazu generacije. Da prikažu da je igra next gen. Recimo izgleda nešto lošije od Odyseya i Originsa rekao bi.(na ps4 i xo)
Kroz 2-3 godine izbacit će naslov koji tehnički pojede Vallhalu i Watch Dogs Legion.
pravednik tehnički pojede Vallhalu i Watch Dogs Legion.
samo vizualno. u ostalom je tehnički krš
Znači, nisam lud.
Nešto je čudno s grafikom na PS4PRO. Teško uočavam stvari, škrinje, NPC-e. Nešto s kontrastom, nisam ziher što. Baš mi napreže oči. S Odyssey nije bilo tako, tamo se sve divno vidjelo i kužilo.
Stigao sms, sutra Gold ujutro stiže oko 11h... trenutno na YouTube ovi jači recenzisti su objavili, meni je najbitniji ACG, ostali vrte ocjene 8-9/10, on kaže zbog bugova i sl da treba čekati popuste, no to je Ubisoft, navikli smo, uostalom Odyssey na izlasku i Odyssey danas nakon zadnjeg DLC su doslovno dvije različite igre u mnogo čemu... sigurno će biti i ovdje slučaj, kako bilo sutra krećemo u eru Vikinga, malo se budeh hvalio s slikom instaliranja... na 4K vidim za XBobX izgleda odlično, vjerovatno na PS4 Pro bude kao Odyssey grafički, što definitvno nije loše....
Ja još čekam..... uf.... znači nitko nije kupio digital editio i igra na PS4?
- Uređivano
U međuvremenu, radio database rebuild na PS4 Pro, malo da ga osvježimo za Vikinge i taman na gotovo svira čika poštar iz GLSa.....
Bojko77 javi dojmove kak radi na cetvorci
DarkPunisher - Ok, definitivno, lp
Bojko77 lp
Majstore!
Pa šta ne pitaste?!
Radi dobro. Nije me izbacilo još, nije mi se crashalo. Ono što je jako čudno su boje, nešto ne štima, ne mogu pinpointat što. Možda kontrast, jer se neke stvari jako teško uoče na ekranu. Inače je lijepa. Setting mi paše, auroru borealis je uvijek lijepo vidjet.
Bez da ulazim u spojlere, spomenut ću dvije stvari. Igra je napravila još veći iskorak u pravi RPG naslov i uslijed povratka nekih mehanika se vratio i feeling starijih AC naslova.