Flipper Znači biti će ipak kod nas jako teško doći do konzole. 🤢👽👽 Cijenu valjda neće nabiti jer će Sony regulirati cijenu.
Icek weky Apsolutno se slažem. Neće se nikog čekat, ponajmanje naše, ako se ne uspije rezervirati odmah jedan primjerak.
Flipper Pa lako vama kad ste puni para, a šta s nama jadinicima koji na rate raščinjavamo? Kako ćemo mi?
Icek Flipper Na rate 😃 Šta se uostalom ti buniš, ti dobivaš jackpot, moći ćeš cijelom forumu kupiti 😛 😃
Zero Flipper Nikako, eto kako. Baš kao što sad imaš par stotina igara pa se opet nema što za igrati. Tuga, jad i čemer. 😭
turok99 Ionako pričekam 6-12 mjeseci prije nabave nove konzole da se izliječe eventualno neke falinge da ne istrčim pred rudo, kad vidim kroz to vrijeme i što će se igrati na njoj to je to...
gusterko Nisam stigao odigrati ni sve na četvorci tako da se petica neće nabavljati odmah po izlasku , osobno sam četvorku nabavio iz Slovenije dok kod nas još nije bila u prodaji tako da se uvijek može baciti škic na Playgame.si kad za to dođe vrijeme 😄
munja PS5 ce se isplatit uzet odma na launchu jer ima BC. Ako i ne bude udarnih naslova odma uvik ce se imat nesto igrat.. S boljin performansama nego prije
foggy munja Ako mogu odmah većinu PS4 igara igrat, nemam tu šta razmišljat; imam ih mrljon za odigrat plus valjda neće zvučat kao usisavač (kao moj PS4).
Flipper foggy Onda kupi Xbox Series X jer imaš tri generacije igara. I ima se što igrati. I imaš bolje trofeje za ganjati. Puno ljepše i milozvučnije nego na PS.
turok99 foggy moj je Pro zvučao kao Mig 21,odnio ga u Goblin na čišćenje i promjenu termalne paste i sad se ni nećuje da radi,vele bećari da originalna pasta ne drži ni 6mj. isplati se servisirati...
Heat Možda bude situacija kao s novim Ryzen procesorima, pogotovo 3900X. U Americi nisi mogao doći na red par mjeseci jer se rasproda u par sekundi, a kod nas dostupno u svim trgovinama.
emilijo Znači, PS5 će biti najvjerojatnije biti 500 dolara u SAD-u, iliti oko 4000 kuna kod nas. Prodam svoj Pro sa 2 kontrolera za 2000 kuna i nedostaje mi 2000 kuna za PS5. Ako ne budem radio ovu sezonu, ne znam odakle mi.
boja1964 emilijo Kartica je zakon, može na 12, 24 i 36 rata. Dok potrošiš na rate 2k kuna, snaći ćeš se za ostalih 2k kuna.
doctorfreak emilijo Umjesto trofeja primi se posla pa neces imat problema sa parama 😃 Da imas posao-dva, djecu i zenu bi ti moj racku ganjao platine 😃