Flipper Pa lako vama kad ste puni para, a šta s nama jadinicima koji na rate raščinjavamo? Kako ćemo mi?
Icek Flipper Na rate 😃 Šta se uostalom ti buniš, ti dobivaš jackpot, moći ćeš cijelom forumu kupiti 😛 😃
Zero Flipper Nikako, eto kako. Baš kao što sad imaš par stotina igara pa se opet nema što za igrati. Tuga, jad i čemer. 😭
turok99 Ionako pričekam 6-12 mjeseci prije nabave nove konzole da se izliječe eventualno neke falinge da ne istrčim pred rudo, kad vidim kroz to vrijeme i što će se igrati na njoj to je to...
gusterko Nisam stigao odigrati ni sve na četvorci tako da se petica neće nabavljati odmah po izlasku , osobno sam četvorku nabavio iz Slovenije dok kod nas još nije bila u prodaji tako da se uvijek može baciti škic na Playgame.si kad za to dođe vrijeme 😄
munja PS5 ce se isplatit uzet odma na launchu jer ima BC. Ako i ne bude udarnih naslova odma uvik ce se imat nesto igrat.. S boljin performansama nego prije
foggy munja Ako mogu odmah većinu PS4 igara igrat, nemam tu šta razmišljat; imam ih mrljon za odigrat plus valjda neće zvučat kao usisavač (kao moj PS4).
Flipper foggy Onda kupi Xbox Series X jer imaš tri generacije igara. I ima se što igrati. I imaš bolje trofeje za ganjati. Puno ljepše i milozvučnije nego na PS.
turok99 foggy moj je Pro zvučao kao Mig 21,odnio ga u Goblin na čišćenje i promjenu termalne paste i sad se ni nećuje da radi,vele bećari da originalna pasta ne drži ni 6mj. isplati se servisirati...
Heat Možda bude situacija kao s novim Ryzen procesorima, pogotovo 3900X. U Americi nisi mogao doći na red par mjeseci jer se rasproda u par sekundi, a kod nas dostupno u svim trgovinama.
emilijo Znači, PS5 će biti najvjerojatnije biti 500 dolara u SAD-u, iliti oko 4000 kuna kod nas. Prodam svoj Pro sa 2 kontrolera za 2000 kuna i nedostaje mi 2000 kuna za PS5. Ako ne budem radio ovu sezonu, ne znam odakle mi.
boja1964 emilijo Kartica je zakon, može na 12, 24 i 36 rata. Dok potrošiš na rate 2k kuna, snaći ćeš se za ostalih 2k kuna.
doctorfreak emilijo Umjesto trofeja primi se posla pa neces imat problema sa parama 😃 Da imas posao-dva, djecu i zenu bi ti moj racku ganjao platine 😃