Što se tiče Della ono je bio (po meni) najbolji monitor u njegovom jako ograničenom budžetu. Pa je i izbor monitora bio sužen. Taj Dell je bio jasan izbor za ono što je čovjek tražio, posebno u usporedbi sa Phillipsom.

Nisam još gledao što se još nudi u tom cjenovnom okviru, ali LG je generalno jako dobar što se tiče monitora i sigurno ćeš biti zadovoljan ovim koji si linkao.

Fenix

Tako je, ja sam si prvenstveno postavio budžet i zatim išao vidjeti što se maksimalno za to moze dobiti.

Iako ovaj LG djeluje bas dobro, a moj mi jos nije ni poslan, a isto sam uzeo prek ekupi. Mogao bi primjeniti narudžbu 😃

Super je što se dobije dodatnih 10% na ovu akcijsku cijenu ako se plaća VISA karticom

Gledao sam malo i to je to, nema boljega za te novce. Općenito ni izbor nije baš veliki za UW u tom rangu pa ni ne moraš razbijat glavu previše.

Super si onda prošao s cijenom i bit ćeš zadovoljan. Preporodit ćeš se s 15.6 na takvu dijagonalu i bit ćeš oduševljen s bojama, pogotovo u Adobeu. Javi dojmove kad dođe 😀

Sad ti još samo preostaje vidjeti hoćeš li se naviknuti na UW, al' vjerujem da hoćeš.

EDIT: Sorry, pomiješao sam tebe i @Dirtbags

Ali i ti ćeš sigurno bit zadovoljan, promjena ogromna 😃

Imao sam doma UW monitor pa sam ga na kraju prebacio u ured, savršen je za rad u excelu i multitasking s više alata (u biti, imam combo laptopa i UW monitora). Doma sam opet u 16:9 formatu ekrana, no koristim monitor sa osvježavanjem od 144 HZ pa mi se teško, u kontekstu gejmanja, vratiti na 75Hz ili manje 🙂

Momci, samo da javim da sam na kraju i ja uzeo ovaj monitor 😃

Stornirao sam prvobitnu narudžbu za Dell (samo jos nisam dobio povrat novci) i danas mi je stigao LG 🙂

Jos jednom hvala svima uključujući i @Dirtbags radi kojeg sam opće krenuo gledat ovaj model 🙂

Pošaljem dojmove nakon što ću ga koristiti neko vrijeme.

Bogami još ću ga i ja sad kupit. @Dirtbags koliko ti plaćaju? 😀

Čestitam na kupnji svakako. Super na prvu izgleda ovako. Javi dojmove.

Jel to 29" WK600?
      Ako je, welcome to the club! 🙂

I još VS Code upaljen. Čovjek od kulture.

Tako je, LG 29WK600.

Haha, hvala @Tzereen 🙂 Jučer sam ga samo na brzinu upalio, ali kad dodem s posla, idem malo uživati. Vjerojatno ce mi trebati koji sat da se prilagodim, ali bit će 🙂

Ja sam se preporodio nakon običnog (16:9) wide monitora. Super je monitor.
      Ali da, idući će mi biti 34" curved 4K 🤣
      Navukao sam se!

Tzereen
        Ja sam sa flat 24" presla na curved 32"... nakon 3 dan odvratne migrene zamjenila sam za curved 27" jer nisam mogla.

oxi
          Ma daj? Ipak preveliki za takvu blizinu?
          Znači, definitivno probat prije kupnje. Možda je i do osvježavanja?

Tzereen neznam do cega je bilo, moj stol ima posebni poviseni dio za ekran, i sjedim dosta daleko, i svejedno mi je bilo valjda previse za oci. Probala sam i posebni eye saver mode na monitoru, nista. Probala sam i igrat sa joystickom metar i pol dalje,nista. Tri dana sam ledila glavu i oci u mraku jer migrena nije prolazila ni nakon 3-4 tablete. 27" mi je aman taman, mozda ce tebi bas 32" odgovarat.

E sad sam se sjetio do čeg bi moglo biti.
            Meni je tako bilo s 24" Samsungom. Nešto s postavkama monitora nije valjalo. Preintezivne boje i kontrast. Doslovce su mi oči suzile i postajale suhe.
            I nikako da podesim kako spada, dok nisam našao neki programčić koji umanjuje svijetlost na ekranu, luxe il nešto. Od onda je bilo super.

S ovim 29" LG-em nije bilo tako velikih problema, ali je isto trebalo podesiti boje i brightness, jer očito svi podese ekrane tako da u dućanu budu WOW, a za realan rad je to neprimjereno.

Tzereen ovaj novi koji imam tweekala sam sve zivo, isto je samsungov, i dobijes program s kojim mozes regulirat sve. Smanjila svjetlinu, podesila kontrast i boje i ostrinu. Znaju me migrene puknut i trajat po par dana tu i tamo (godina proizvodnje jbg), ali onda mi je pomagao night mode kod starog ekrana i par tableta i sve bi bilo 5. Sa 32" night mode nije nista pomagao nego suprotno, pogorsala se bol do mjere da sam 3 dana lezala u mraku sa ledom na glavi, doslovno led da mi glava kompletno utrne i ludjacki stegnuta traka za kosu da prekinem cirkulaciju koliko mogu (ne preporucam nikako) jer nisam smjela uzimat vise tableta da se ne predoziram. Svaki zvuk i svijetlo kao da te netko bode siljcima po mozgu dok ti fizicki ne pozli jer je zazvonio telefon. I onda sjednem za komp i zaslijepi me ekran velicine 32" i hocu probit zid glavom koliko me bole mozak i oci. Kazem, mozda tebi bude savrsen, ja sam morala downsizeat da ne skocim na glavu na beton ispred kuce sa drugog kata 🙃

5 mjeseci kasnije

Kakvi su iskustva nakon par mjeseci korištenja? Ja gledam sad uzet https://www.links.hr/hr/monitor-34-xiaomi-144hz-4ms-300cd-m2-3000-1-zakrivljen-crni-100300603. Trenutno imam 2x24" AOC24g2u i neki philips crap s posla... Trenutno me muči multi tasking na widescreen monitoru jer dok radim obavezno moram imati minimalno 3 prozora sa endless taboivma, phone app, Teams, Spotify i slično...Uglavnom aktivno uvijek koristim 2 ekrana ...

Eto. Ovo su dva ekrana bez rupe posred.

doktor1 U nekim igrama će ti UI biti u 16:9, iako igra podržava 21:9 kao npr u novoj DOOM igri

Doom sa centriranim pljucama?
                Giphy - GIF by moodman