Bogami još ću ga i ja sad kupit. @Dirtbags koliko ti plaćaju? 😀

Čestitam na kupnji svakako. Super na prvu izgleda ovako. Javi dojmove.

Jel to 29" WK600?
Ako je, welcome to the club! 🙂

I još VS Code upaljen. Čovjek od kulture.

Tako je, LG 29WK600.

Haha, hvala @Tzereen 🙂 Jučer sam ga samo na brzinu upalio, ali kad dodem s posla, idem malo uživati. Vjerojatno ce mi trebati koji sat da se prilagodim, ali bit će 🙂

Ja sam se preporodio nakon običnog (16:9) wide monitora. Super je monitor.
Ali da, idući će mi biti 34" curved 4K 🤣
Navukao sam se!

Tzereen
    Ja sam sa flat 24" presla na curved 32"... nakon 3 dan odvratne migrene zamjenila sam za curved 27" jer nisam mogla.

oxi
      Ma daj? Ipak preveliki za takvu blizinu?
      Znači, definitivno probat prije kupnje. Možda je i do osvježavanja?

Tzereen neznam do cega je bilo, moj stol ima posebni poviseni dio za ekran, i sjedim dosta daleko, i svejedno mi je bilo valjda previse za oci. Probala sam i posebni eye saver mode na monitoru, nista. Probala sam i igrat sa joystickom metar i pol dalje,nista. Tri dana sam ledila glavu i oci u mraku jer migrena nije prolazila ni nakon 3-4 tablete. 27" mi je aman taman, mozda ce tebi bas 32" odgovarat.

E sad sam se sjetio do čeg bi moglo biti.
        Meni je tako bilo s 24" Samsungom. Nešto s postavkama monitora nije valjalo. Preintezivne boje i kontrast. Doslovce su mi oči suzile i postajale suhe.
        I nikako da podesim kako spada, dok nisam našao neki programčić koji umanjuje svijetlost na ekranu, luxe il nešto. Od onda je bilo super.

S ovim 29" LG-em nije bilo tako velikih problema, ali je isto trebalo podesiti boje i brightness, jer očito svi podese ekrane tako da u dućanu budu WOW, a za realan rad je to neprimjereno.

Tzereen ovaj novi koji imam tweekala sam sve zivo, isto je samsungov, i dobijes program s kojim mozes regulirat sve. Smanjila svjetlinu, podesila kontrast i boje i ostrinu. Znaju me migrene puknut i trajat po par dana tu i tamo (godina proizvodnje jbg), ali onda mi je pomagao night mode kod starog ekrana i par tableta i sve bi bilo 5. Sa 32" night mode nije nista pomagao nego suprotno, pogorsala se bol do mjere da sam 3 dana lezala u mraku sa ledom na glavi, doslovno led da mi glava kompletno utrne i ludjacki stegnuta traka za kosu da prekinem cirkulaciju koliko mogu (ne preporucam nikako) jer nisam smjela uzimat vise tableta da se ne predoziram. Svaki zvuk i svijetlo kao da te netko bode siljcima po mozgu dok ti fizicki ne pozli jer je zazvonio telefon. I onda sjednem za komp i zaslijepi me ekran velicine 32" i hocu probit zid glavom koliko me bole mozak i oci. Kazem, mozda tebi bude savrsen, ja sam morala downsizeat da ne skocim na glavu na beton ispred kuce sa drugog kata 🙃

5 mjeseci kasnije

Kakvi su iskustva nakon par mjeseci korištenja? Ja gledam sad uzet https://www.links.hr/hr/monitor-34-xiaomi-144hz-4ms-300cd-m2-3000-1-zakrivljen-crni-100300603. Trenutno imam 2x24" AOC24g2u i neki philips crap s posla... Trenutno me muči multi tasking na widescreen monitoru jer dok radim obavezno moram imati minimalno 3 prozora sa endless taboivma, phone app, Teams, Spotify i slično...Uglavnom aktivno uvijek koristim 2 ekrana ...

Eto. Ovo su dva ekrana bez rupe posred.

doktor1 U nekim igrama će ti UI biti u 16:9, iako igra podržava 21:9 kao npr u novoj DOOM igri

Doom sa centriranim pljucama?
            Giphy - GIF by moodman

imao acer predatora 34" nakon god dana ga zamjenio, dopizdio mi, za svaku igru neki fix moras trazit ak developeri nisu napravili jer su bili lijeni, pa onda sa tim fixom se zezas pa nesto radi, nesto ne itd...

stvar jer osobnog ukusa, nekome ce se svidjet nekome ne

Imam Hp eenvy 34 za posao je cudo , 3 stvari od jednom mozes radit

Ja imam onaj 29" LG i super je! Također - 3 tablice paralelno.
              Ili Youtube prezentacija PS eventa, a discord sa strane.

Nema sanse da radim na jednom ekranu. Ne stane mi sve funkcionalno, chat kanali, mail, monitoring, interni alati... Jedino sto je bilo ok, je dijeljenje ultrawide curved LG monitora na dva nezavisna dijela svaki sa svojim izlazom

Za rad super, koristim 32" AOC 16:9 kao primarni i LG 29" ultrawide kao pomoćni, no za gaming mi ultrawide nono, pogotovo ako igras neke starije igre