sanzo chono7 Nisu akcije na sve kanale bile iste, pc je uvijek nešto jeftiniji i ima daleko više akcija. Nemam brojeve, ali pretpostavio bi da je skoro sve kupljeno na pc-u u 2019. po cijeni on 10-15 eura dok je onih 11% na switchu plaćeno po punoj cijeni. Tzereenovi brojevi su dobri i na konzolama je ukupno više prodan, a kad bi stavio stvarnu zaradu razlika bi bila još veća.
munja Da buden iskren, ja san uživa u fortnite onaj jedan vikend kad san ga igra i skroz razumin ekipu kojoj je igra i dalje napeta. Realno ovo je prime primjer kako bi model game as service triba izgledat i svaka čast Epicu na tome.
chono7 @sanzo tesko ces dobiti brojke u smislu zaradenog novca, ali slazem se s brojkama za ukupno konzole naspram pca, to je nemjerljivo. Niti jedan PS ne moze protiv 3 platforme u smislu broja prodanih primjeraka. Izuzetke ne racunam ovdje na bilo kojoj platformi. Tipa neke stvari kojima se nitko nije nadao, minecraft, sims i slicno. @weky damage control nakon milijuntnog pokusaja trolanja koji ce opet proci bez sankcija? @Fenix @Fico modanje malo?
sanzo chono7 Meni je impresivna prodaja na switchu, do sad su prodali milju kopija downgradane verzije igre po punoj cijeni, 5 godina nakon izlaska. Ima hrpa novih igara na toj platformi koja nije u stanju doć do tog broja.
Deadwalker Kupio sam PS4 verziju kao preorder, kasnije još GoTY edition na GoG-u (ulupanih cca 130 sati) i na Steam saleu još jednu, neka se nađe u biblioteci za share accounta. Jbg, zaslužili su. Cyberpunk ide uskoro preorder na GoG-u.
PS2MASTER @Fenix "Prodaja The Witchera 3 bolja je na PC-u nego na svim konzolama zajedno" A da pogledaš baš brojku prodanih primjeraka??? I bili bi pošteno da to i napišeš u članku, jel Kao što je @Tzereen naveo
PS2MASTER chono7 Ne kasnim niš. Ak je CDPR te brojke i sam naveo u tweetu, zašto su onda izostavljene is nekog razloga?
PS2MASTER chono7 Razlika između mojeg i Tzereen-ovog posta je 2 sata. Ono, strašno. Ko da je 5 dana prošlo. :okrećemočimabogte.gif: I dalje se može raspravljat. A ja se referiram na to da @Fenix te brojke uvede u članak. Oh, da, to sam naveo i u svom prvom postu.
chono7 Pokusavam ovom entu objasniti poantu, ali nema smisla. I ja sam stvarno budala sto svaki put radim isto.
PS2MASTER chono7 "Entu", a? Pa fućka se meni to si ti uopće pričao za članovima prije. Par sati prije u biti. Ja sam se u prvom postu striktno referirao na članak ( ne na raspravu par sati prije u kojima si i ti sudjelovao) te sam autora članka tagirao, te kao primjer naveo brojke od @Tzereen A što si ti pričao sa ovima uopće me ne zanima. A sa svojim postom "kasniš kompa" uopće nije bilo ikakve potrebe.
fensisuperstar @chono7 skuliraj se sa tim izrazima jer ću te ja prvi shutdownat na par dana a znaš da te volim 😃. @PS2MASTER to vrijedi i za tebe. Odjebite jedan od drugoga, mjutajte se i točka. Pun mi je kurac više gledati vas kako se šamarate kao male curice. End of story.
PS2MASTER fensisuperstar @PS2MASTER to vrijedi i za tebe Ne trpaj me u isti koš jer ja niš nisam započeo, a kamoli išta skrivio.
fensisuperstar Ajde molim te. Zar moram sad svaki jebeni post gdje se kačite copy pejstati ovdje? Ovo nije prvi put da nešto eksalira među vama. i inače ste jebene curice. I malo bolje čitaj. Rekao sam da to vrijedi i za tebe. To znači ako se budeš ponašao kao i on. A ako ti smeta uzmi lijepo i stavi ga na ignore. Kraj priče. I nemoj prema meni biti bezobrazan ja ti nisam u životu nikad ništa skrivio ok? Nikad.
PS2MASTER fensisuperstar I nemoj prema meni biti bezobrazan ja ti nisam u životu nikad ništa skrivio ok? LOL! Di to? Lijepo sam rekao "Ne trpaj me u isti koš jer ja niš nisam započeo, a kamoli išta skrivio." Doslovno nisam započeo nit skrivio, osim Fenixa i TZe-a nisam nikog drugog spomenuo. 🤣 Al nakon ovog, ovo mi je zadnje da ću išta pisat više ofdi ( osim u Marketplaceu )
fensisuperstar Zato što me praviš budalom. Znaš dobro koliko ste puta opomenuti obojica i znaš dobro na što sam mislio. I onda me ideš još i reportati znajuči da ću ja taj report vidit 😃 Fantastično Masteru.
PS2MASTER fensisuperstar fensisuperstar Zato što me praviš budalom. Ti mene praviš budalom jer me trpaš u isti koš. Trpanjem u isti koš znači da istodobno me okrivljuješ ZA NEŠTO ŠTO NISAM SKRIVIO NIT ZAPOČEO. Nit sam upotrebljavao ikakve pogrdne izraze. Kužiš il ne? Verovatno ne. TO NEMOJ RADIT, pogotovo jer si mod još.