weky A dobro, PC igrači imaju baš fetiš na kupovanje govana. Mislim, pričamo o platformi gdje se odlično prodao Kingdom Come, Mount n Blade, Metro serijal i slične besmislene amaterske šale na račun gaming industrije.
sanzo chono7 Nisu akcije na sve kanale bile iste, pc je uvijek nešto jeftiniji i ima daleko više akcija. Nemam brojeve, ali pretpostavio bi da je skoro sve kupljeno na pc-u u 2019. po cijeni on 10-15 eura dok je onih 11% na switchu plaćeno po punoj cijeni. Tzereenovi brojevi su dobri i na konzolama je ukupno više prodan, a kad bi stavio stvarnu zaradu razlika bi bila još veća.
munja Da buden iskren, ja san uživa u fortnite onaj jedan vikend kad san ga igra i skroz razumin ekipu kojoj je igra i dalje napeta. Realno ovo je prime primjer kako bi model game as service triba izgledat i svaka čast Epicu na tome.
chono7 @sanzo tesko ces dobiti brojke u smislu zaradenog novca, ali slazem se s brojkama za ukupno konzole naspram pca, to je nemjerljivo. Niti jedan PS ne moze protiv 3 platforme u smislu broja prodanih primjeraka. Izuzetke ne racunam ovdje na bilo kojoj platformi. Tipa neke stvari kojima se nitko nije nadao, minecraft, sims i slicno. @weky damage control nakon milijuntnog pokusaja trolanja koji ce opet proci bez sankcija? @Fenix @Fico modanje malo?
sanzo chono7 Meni je impresivna prodaja na switchu, do sad su prodali milju kopija downgradane verzije igre po punoj cijeni, 5 godina nakon izlaska. Ima hrpa novih igara na toj platformi koja nije u stanju doć do tog broja.
Deadwalker Kupio sam PS4 verziju kao preorder, kasnije još GoTY edition na GoG-u (ulupanih cca 130 sati) i na Steam saleu još jednu, neka se nađe u biblioteci za share accounta. Jbg, zaslužili su. Cyberpunk ide uskoro preorder na GoG-u.
PS2MASTER @Fenix "Prodaja The Witchera 3 bolja je na PC-u nego na svim konzolama zajedno" A da pogledaš baš brojku prodanih primjeraka??? I bili bi pošteno da to i napišeš u članku, jel Kao što je @Tzereen naveo
PS2MASTER chono7 Ne kasnim niš. Ak je CDPR te brojke i sam naveo u tweetu, zašto su onda izostavljene is nekog razloga?
PS2MASTER chono7 Razlika između mojeg i Tzereen-ovog posta je 2 sata. Ono, strašno. Ko da je 5 dana prošlo. :okrećemočimabogte.gif: I dalje se može raspravljat. A ja se referiram na to da @Fenix te brojke uvede u članak. Oh, da, to sam naveo i u svom prvom postu.
chono7 Pokusavam ovom entu objasniti poantu, ali nema smisla. I ja sam stvarno budala sto svaki put radim isto.
PS2MASTER chono7 "Entu", a? Pa fućka se meni to si ti uopće pričao za članovima prije. Par sati prije u biti. Ja sam se u prvom postu striktno referirao na članak ( ne na raspravu par sati prije u kojima si i ti sudjelovao) te sam autora članka tagirao, te kao primjer naveo brojke od @Tzereen A što si ti pričao sa ovima uopće me ne zanima. A sa svojim postom "kasniš kompa" uopće nije bilo ikakve potrebe.
fensisuperstar @chono7 skuliraj se sa tim izrazima jer ću te ja prvi shutdownat na par dana a znaš da te volim 😃. @PS2MASTER to vrijedi i za tebe. Odjebite jedan od drugoga, mjutajte se i točka. Pun mi je kurac više gledati vas kako se šamarate kao male curice. End of story.
PS2MASTER fensisuperstar @PS2MASTER to vrijedi i za tebe Ne trpaj me u isti koš jer ja niš nisam započeo, a kamoli išta skrivio.
fensisuperstar Ajde molim te. Zar moram sad svaki jebeni post gdje se kačite copy pejstati ovdje? Ovo nije prvi put da nešto eksalira među vama. i inače ste jebene curice. I malo bolje čitaj. Rekao sam da to vrijedi i za tebe. To znači ako se budeš ponašao kao i on. A ako ti smeta uzmi lijepo i stavi ga na ignore. Kraj priče. I nemoj prema meni biti bezobrazan ja ti nisam u životu nikad ništa skrivio ok? Nikad.
PS2MASTER fensisuperstar I nemoj prema meni biti bezobrazan ja ti nisam u životu nikad ništa skrivio ok? LOL! Di to? Lijepo sam rekao "Ne trpaj me u isti koš jer ja niš nisam započeo, a kamoli išta skrivio." Doslovno nisam započeo nit skrivio, osim Fenixa i TZe-a nisam nikog drugog spomenuo. 🤣 Al nakon ovog, ovo mi je zadnje da ću išta pisat više ofdi ( osim u Marketplaceu )