prayer

Tzereen

Yup, Square Enix EU Store, mislim da je banda tako i stavila da samo direktno s njihovog store-a možeš napravit preorder....

prayer

Da, mislim da ni 10min nije prošlo prije nego su se rasprodali. Ono što bi preporučio ako planiraš ugrabit CE (ne garantiram da će radit) je instaliraj si dodatak za auto refresh u web browser i stavi da ti osvježava pre-order stranicu cca svakih pol minute.

Tako sam ja napravio i unazad zadnja 3 tjedna vidio sam da je u 2 navrata došao bi CE za PC . Prvi put sam izvisio jer sam se zajeba* i nisam napravio acc te dok sam se registrirao već je bilo rasprodano, ali drugi put sam bio dovoljno brz i spreman 😃.

prayer

E to je baš sranje 🙁, ono što bi u tom slučaju eventualno mogao je napravit acc i dat nekome kome vjeruješ i tko ima vremena da ti poprati ako se pojavi i napravi preorder, ne skidaju pare odmah (iako traže paypal za potvrdu) već cca 2 tjedna prije relese-a dubiš obavijest na mail da završiš transakciju.

Iskreno za 150 EUR-a mi i nije baš neki Collectors. Ja nemam collectorsa doma jer i ovak nemam mjesta više za igre, ali za NieR sam pomislio uzeti, no kad vidim da nije baš neki, odmah mi je lakše. I ne kužim ove fore raznih verzija po platformama, kakve gluposti...

f_i_c_o mene zanima koji format je steelbok za PC verziju.
      I jel znaš bude li nekad i PS4 refreshan? Ja bi rađe njega da ne moram preprodavat igru za PC.

Tzereen

Mislim da ti je steelbok format isti za sve 3 platforme, ali onaj case gdje je sama igra bude specifičan po platformi. PS4 još nisam vidio/nisam uspio uhvatit re-stock, unazad zadnjih mjesec dana sam vidio da je XBOX jedanput dobio restock i PC s ovim danas bi bio 3. put. i izgleda da štancaju to na kapaljku jer evo ni 15 minuta nije prošlo i već se ovo za PC rasprodalo...

f_i_c_o

Je li ovo pozitivan znak? 😂 Napravio narudžbu ali mi još nije skinulo sa računa?

prayer

Ako si napravio acc kod njih odi pod my orders i vidi dali imaš tamo na listi narudžbu i broj narudže. Ako imaš to bi onda trebalo biti to.

Kod njih imaš 3 faze: pending --> pre-order --> validated (nakon što platiš). Ne skidaju ti unaprijed pare već koliko sam pročitao u FAQ cca 2 tjedna prije release-a dobiješ mail da dovršiš narudžbu , ako želiš platit odmah:

https://pep-sqex-us.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001636189-Pre-order

Vidi članak: Can I pay for my pre-order in advance

4 dana kasnije

Nego, @f_i_c_o pošto nisam nikad naručivao sa SE Store-a, da li oni zapakiraju dobro taj paket kad ga šalju jer ako mi dođe oštećen napit ću im se japanske krvi.

prayer

Ja sam naručivao jednom, FF XIII CE je bio u pitanju za PS3. Koliko se sjećam šalju preko DPD-a, a dosada mi se još nije dogodilo da mi je paket s DPD-om došao oštećen. Što se tiče pakiranja igra je došla zapakirana u kartonskoj kutiji izvana, a unutra su bili oni zračni jastuci/zaštitna folija da paket "ne može plesat po kutiji" tako da mislim da smo manje više sigurni što se toga tiče 😃.