NieR Replicant ver.1.22474487139...
Nisam igrao originalni Nier, ali Automata mi je bila vrlo dobra. Priča, likovi, ali što bi posebno istaknuo je sam gameplay. Vrlo brz, fluidan i dinamičan, poprilično adrenalinski posebno na većim težinama protiv bosseva.
Nadam se da će ova igra također biti jednako kvalitetna.
- Uređivano
Square Enix je objavio nove informacije i slike
Nier Replicant PC Specs
Minimum
Processor: AMD Ryzen 3 1300X; Intel Core i5-6400
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD Radeon R9 270X; NVIDIA GeForce GTX 960
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card
Additional Notes: 60 FPS @ 1280×720
Recommended
Processor: AMD Ryzen 3 1300X; Intel Core i5-6400
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX Vega 56; NVIDIA GeForce GTX 1660
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card
Additional Notes: 60 FPS @ 1920×1080
https://www.vg247.com/2021/02/19/nier-replicant-pc-minimum-recommended-requirements/
Jedino ne kuzim zakaj mi sad paypal drzi pare 21 dan
Jel neko uspio čopit collectors edition?
Da, mislim da ni 10min nije prošlo prije nego su se rasprodali. Ono što bi preporučio ako planiraš ugrabit CE (ne garantiram da će radit) je instaliraj si dodatak za auto refresh u web browser i stavi da ti osvježava pre-order stranicu cca svakih pol minute.
Tako sam ja napravio i unazad zadnja 3 tjedna vidio sam da je u 2 navrata došao bi CE za PC . Prvi put sam izvisio jer sam se zajeba* i nisam napravio acc te dok sam se registrirao već je bilo rasprodano, ali drugi put sam bio dovoljno brz i spreman .
E to je baš sranje , ono što bi u tom slučaju eventualno mogao je napravit acc i dat nekome kome vjeruješ i tko ima vremena da ti poprati ako se pojavi i napravi preorder, ne skidaju pare odmah (iako traže paypal za potvrdu) već cca 2 tjedna prije relese-a dubiš obavijest na mail da završiš transakciju.