Iskreno za 150 EUR-a mi i nije baš neki Collectors. Ja nemam collectorsa doma jer i ovak nemam mjesta više za igre, ali za NieR sam pomislio uzeti, no kad vidim da nije baš neki, odmah mi je lakše. I ne kužim ove fore raznih verzija po platformama, kakve gluposti...

f_i_c_o mene zanima koji format je steelbok za PC verziju.
I jel znaš bude li nekad i PS4 refreshan? Ja bi rađe njega da ne moram preprodavat igru za PC.

Tzereen

Mislim da ti je steelbok format isti za sve 3 platforme, ali onaj case gdje je sama igra bude specifičan po platformi. PS4 još nisam vidio/nisam uspio uhvatit re-stock, unazad zadnjih mjesec dana sam vidio da je XBOX jedanput dobio restock i PC s ovim danas bi bio 3. put. i izgleda da štancaju to na kapaljku jer evo ni 15 minuta nije prošlo i već se ovo za PC rasprodalo...

f_i_c_o

Je li ovo pozitivan znak? 😂 Napravio narudžbu ali mi još nije skinulo sa računa?

prayer

Ako si napravio acc kod njih odi pod my orders i vidi dali imaš tamo na listi narudžbu i broj narudže. Ako imaš to bi onda trebalo biti to.

Kod njih imaš 3 faze: pending --> pre-order --> validated (nakon što platiš). Ne skidaju ti unaprijed pare već koliko sam pročitao u FAQ cca 2 tjedna prije release-a dobiješ mail da dovršiš narudžbu , ako želiš platit odmah:

https://pep-sqex-us.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001636189-Pre-order

Vidi članak: Can I pay for my pre-order in advance

4 dana kasnije

Nego, @f_i_c_o pošto nisam nikad naručivao sa SE Store-a, da li oni zapakiraju dobro taj paket kad ga šalju jer ako mi dođe oštećen napit ću im se japanske krvi.

prayer

Ja sam naručivao jednom, FF XIII CE je bio u pitanju za PS3. Koliko se sjećam šalju preko DPD-a, a dosada mi se još nije dogodilo da mi je paket s DPD-om došao oštećen. Što se tiče pakiranja igra je došla zapakirana u kartonskoj kutiji izvana, a unutra su bili oni zračni jastuci/zaštitna folija da paket "ne može plesat po kutiji" tako da mislim da smo manje više sigurni što se toga tiče 😃.

jesi siguran , ja još uvijek vidim da je dostupno ? Da ne gladas krivu platformu možda

Tzereen

Da, vidim sad kad probam checkout napravit da to javi, e sad ili je greška na stranici jer na pre-order stranici piše da je in stock, ili je rasprodano a još stranicu za pre-order nisu ažurirali... 🙁

Budem probao checkout svakih 5-10min napravit pa ti javim ako se što promijeni

Edit 2. Izgleda se se ipak rasprodalo, ažurirali su pre-order stranicu