Sorcerer maverick Ne treba remaster, dovoljno je samo patch da se omoguci igranje starih igara na trenutnoj generaciji u 4K
maverick Sorcerer to ti se nece svidjeti ovima sto su u ekstazi pri svakoj najavi porta ovaj remastera. ja bih radije remstere tak da budu i oni sretni, a mislim da i sony tako razmislja. ovce je uvijek bilo lako sisati, vjeruj mi gledao sam na selu kako to rade.
Sorcerer maverick npr. Microsoft je omogucio da se X360 igre mogu igrati u 4K rezoluciji na Xbox One X, npr. The Witcher 2: Assassins of Kings, Red Dead Redemption, Portal 2.....
Icek maverick Are you talking to me booy 😃 Ali da, radujem se tome. Kao i Oriju, koji da nema Game Pass-a bi bila jedina ikad Xbox igra koju sam preorderao. Možda je i Lucky Tales u biti prvi i jedini, no ne sjećam se više.
foggy belarofont Čak je i veći od svijeta 😃 I još sam veći debil što kupim većinu remastera i igram kao da mi je 13 opet 😃
maverick foggy naravno da nije 😃 Icek zato sto se radujete zato i ne zelim da Sony prestane s tim remasterima. meni je svejedno jer ih ja ne bih kupio ni da su 1€. iz principa jelte. zontra weiss choice
Fico Flipper Bome i ja jedva čekam. Strpio sam se da ne idem s novim likom prije nego što službeno dođe ekspanzija i fino od prve minute se igra.
Tuhy Nioh 2 je već plaćen, samo čekam da dođe i da se čim prije pokupim s posla taj dan. Doom će počekat malo bolje financijske dane, a nebi ga ni stigo igrat, halat će se Nioh do Resija 3
Sorcerer maverick dobije se popust od 20% na one igre koje su na Xbox Game Pass pod uvjetom da se pretplatis na XGP. Npr. FH4 Ultimate Edition kosta $99.99, a sa popustom kosta $79.99