maverick realno bolji mjesec nego iduci. ori je meni bomba. normalno bi nr 1 bila persona 5 royal da nisam igrao obicnu prsonu 5
Flipper Ori je genijalna igra. Inače, da nije bilo odgoda ovaj mjesec bi bio stvarno hebački. A idući izlazi Cyberpunk konačno...NOT. 🙁
foggy belarofont Čak je i veći od svijeta 😃 I još sam veći debil što kupim većinu remastera i igram kao da mi je 13 opet 😃
Sorcerer Da barem Sony omoguci igranje PS2, PS3 igre na PS5 bez da se streama kao sto ce Xbox SeX podrzavati Xbox, X360 i XONE igre
Sorcerer maverick Ne treba remaster, dovoljno je samo patch da se omoguci igranje starih igara na trenutnoj generaciji u 4K
maverick Sorcerer to ti se nece svidjeti ovima sto su u ekstazi pri svakoj najavi porta ovaj remastera. ja bih radije remstere tak da budu i oni sretni, a mislim da i sony tako razmislja. ovce je uvijek bilo lako sisati, vjeruj mi gledao sam na selu kako to rade.
Sorcerer maverick npr. Microsoft je omogucio da se X360 igre mogu igrati u 4K rezoluciji na Xbox One X, npr. The Witcher 2: Assassins of Kings, Red Dead Redemption, Portal 2.....
Icek maverick Are you talking to me booy 😃 Ali da, radujem se tome. Kao i Oriju, koji da nema Game Pass-a bi bila jedina ikad Xbox igra koju sam preorderao. Možda je i Lucky Tales u biti prvi i jedini, no ne sjećam se više.
maverick foggy naravno da nije 😃 Icek zato sto se radujete zato i ne zelim da Sony prestane s tim remasterima. meni je svejedno jer ih ja ne bih kupio ni da su 1€. iz principa jelte. zontra weiss choice