chono7 TLOU Part II? FFVII Remake? Nioh 2? Ghost of Tsushima? Persona 5 Royal?

@emilijo ne razumijem tvoj post. Jedino sto cu odigrat je tlou, znas da ne volim ove ostale japanske pizdarije. Pitam te za BG3 posto je to dosta aktualno danas. Planiras to zarolat na Ps5?

@emilijo pa dobro ta igra je za malo inteligentniju publiku, ali isplati se uloziti vrijeme u tako nesto.

Smiješna mi je ova rasprava vezana za televizije i monitore. Ja imam i PS4 i PC priključene na 4 k telku

Sorcerer to nam ni treba na PC. neka si ju zadrze plejstejsenasi. eventualno ak bude valjala nek izadje tamo 2058. kad bude kompletna

chono7 Znaš što je najgore od svega? Što lik nabraja igre, a niti jednu neće ni nabavit ni igrat. Samo poor man's RE4 part 2 i to radi platine. Jebeš priču, jebeš likove, jebeš sve ostalo.

Realno govoreci sto se tice igara PS je jaci od PC,ja sam odrastao na PC I nisam toliko igrao ps

Sorcerer Ali na PC-u ne mozes igrati Division s djedom Markanom.

Sorcerer
    Emilijo je davno prestal bit zanimljiv, ti nisi ni bio sa svojim pokušajima da mu odgovaraš.

Pretvorili ste temu u mrtvo smeće

chono7 Nemam pojma. Čisto trolanje valjda. I fascinacija inferencijalnom statistikom. Izruguje se, primjerice, Nintendom i njegovim 2 IP-a koja se vrte unazad 30 godina, a na PlayStationu igra 3 IP-a od koja su 2 remastera koja se vrte 25 godina. Zašto? Da bi po enti put mogao napravit PSN profil i imat 100% platina. mislim okej, svakom svoje.

@emilijo mozes sve ovo odgovoriti u jednom postu... nadam se da znas da mozes oznaciti vise ljudi odjednom. Ne trebas biti geek za to

@chono7 ne znam zašto se zamaraš sa nekime kojem je gaming IQ na razini refresh ratea playstation 4 igara :-)

Jer mi nije jasno da netko moze biti tako tvrdoglav i tako ogranicen u gaming smislu. On nabraja masu toga, a ocito ne igra apsolutno nista. Pa ako ces vec komentirati, onda se okusaj u par zanrova i probaj da imas na temelju cega pisati. Ali kao sto je Tuhy rekao, odavno je on prestao biti zanimljiv.

Pa vidiš ga da se pojavljuje u valovima. Napiše svoje i onda odluta nazad u svoju sony špilju. :-3

dosad i imaju jedino Uncharted da se kurce. gow, spider-man, horizon itd sam komotno mogao i preskociti ove generacije i nista ne bih propustio.