Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu
- Uređivano
Smiješna mi je ova rasprava vezana za televizije i monitore. Ja imam i PS4 i PC priključene na 4 k telku
chono7 Znaš što je najgore od svega? Što lik nabraja igre, a niti jednu neće ni nabavit ni igrat. Samo poor man's RE4 part 2 i to radi platine. Jebeš priču, jebeš likove, jebeš sve ostalo.
Realno govoreci sto se tice igara PS je jaci od PC,ja sam odrastao na PC I nisam toliko igrao ps
@yakuza_stinger cek stvarno? On ne igra sve te igre koje nabraja? Koja je poanta onda?
chono7 Nemam pojma. Čisto trolanje valjda. I fascinacija inferencijalnom statistikom. Izruguje se, primjerice, Nintendom i njegovim 2 IP-a koja se vrte unazad 30 godina, a na PlayStationu igra 3 IP-a od koja su 2 remastera koja se vrte 25 godina. Zašto? Da bi po enti put mogao napravit PSN profil i imat 100% platina. mislim okej, svakom svoje.
@chono7 ne znam zašto se zamaraš sa nekime kojem je gaming IQ na razini refresh ratea playstation 4 igara :-)
Jer mi nije jasno da netko moze biti tako tvrdoglav i tako ogranicen u gaming smislu. On nabraja masu toga, a ocito ne igra apsolutno nista. Pa ako ces vec komentirati, onda se okusaj u par zanrova i probaj da imas na temelju cega pisati. Ali kao sto je Tuhy rekao, odavno je on prestao biti zanimljiv.
Pa vidiš ga da se pojavljuje u valovima. Napiše svoje i onda odluta nazad u svoju sony špilju. :-3
dosad i imaju jedino Uncharted da se kurce. gow, spider-man, horizon itd sam komotno mogao i preskociti ove generacije i nista ne bih propustio.