emilijo maverick I koje je tvoje mišljenje? Zašto je samo ovu generaciju prodano preko 200 milijuna konzola?
chono7 @emilijo ca je to? Fensi mi je nesto spominjao, ali nisam previse istrazivao. Ti se svida BG3? Ili nije tvoj tip igre?
chono7 @emilijo ne razumijem tvoj post. Jedino sto cu odigrat je tlou, znas da ne volim ove ostale japanske pizdarije. Pitam te za BG3 posto je to dosta aktualno danas. Planiras to zarolat na Ps5?
yakuza_stinger chono7 Znaš što je najgore od svega? Što lik nabraja igre, a niti jednu neće ni nabavit ni igrat. Samo poor man's RE4 part 2 i to radi platine. Jebeš priču, jebeš likove, jebeš sve ostalo.
chono7 @emilijo pa dobro ta igra je za malo inteligentniju publiku, ali isplati se uloziti vrijeme u tako nesto.
lik Smiješna mi je ova rasprava vezana za televizije i monitore. Ja imam i PS4 i PC priključene na 4 k telku
maverick Sorcerer to nam ni treba na PC. neka si ju zadrze plejstejsenasi. eventualno ak bude valjala nek izadje tamo 2058. kad bude kompletna
kamper Realno govoreci sto se tice igara PS je jaci od PC,ja sam odrastao na PC I nisam toliko igrao ps