electronicus Fico Hahahaha, i mene je podsjetilo, no nisam ja ovaj put 😆 . Ali sviđa mi se akaunt ovaj: frenki.
frenki yakuza_stinger . Da li ti igraš video igre ove: World of Tanks , World of Warplanes , World of Waships,a ponekad igra i video igre ove: Armored Warfer , i War Thunder. A može igrati video igru po 8-10 h non-stop. A ima i originalne video igre na CD za PC. oko oko 15 komada. A većina su video igara su ratne. Pa ti vidi onda o kome pričate o video igrama.
Tuhy munja Ovo. Nema smisla ulazit u rasprave, takav je kakav je, sprdnja ne služi ničemu. Nek čovjek uživa u igranju, valjda mu bar malo pomaže. Fenixu svaka čast na gesti koju želi napraviti, makar je tu, po meni, potrebna druga vrsta pomoći.
frenki Tuhy : Ako misliš da mi treba ona psiholška i Psički. To si si pobrkao kao prvo. Da nisam sam svoj ne bi imao svoju invalidsku mirovinu. I ne bi je dobio da nisam prošao one testove što sam ti napisao na početku ovog odgovora. Meni su doktori dozvolili da se bavim sa video igrama jer me opušta i ne mislim na druge probleme. Osječam se jače i snažnije nego sadašnjih igrača video igara. Mogu duže igrati video igre nego neko drugi.
frenki Da je pravi igrač video igara Ninja on trebao je da napravi ovo: Da pomogne da novi igrači dobiju nove PC , ili PS4. I da im pomogne oko sponzora za takmičenje.. A ne ovako prozvati da smo mi ovo i ono. Zar vas to nije malo bocnili takozvani igrači video igara? Mene je. Samo što ja malo manje imam godina iskustva od mog prijatelja Ja imam 39 godina iskustva u igranju video , a moj prijatelj 40 godina iskustva u igranju video igara. Oba dvojica znamo šta je video igre. Gledam mog prijatelja kako igra video igru ovu: World of Warships , i kako super gađa sa avionima protivničke brodove. Čak je u jednoj partiji imao 6 uništenih brodova 6 zapaljenih 100 granata pogođen cilj. To vam nešto znači. Kako moj prijatelj igra tu video igru.
chono7 Sve ok, samo probaj izbaciti "video igra" iz recenica i olaksat ces nam citanje tvojih tekstova. Nije potrebno toliko naglasavati
frenki weky : World of Tanks je igra sa tenkovima, a Dinamo (Zagreba) to ti je tim iz video igara ove. eFootballPes 2020 i FIFE.. I to se javljaš ,a nemaš pojma o tim video igrama
munja Neznan sta da kazen, men ovakvi postovi nabijaju tolku kompresiju u glavi da to nisu istine. Dodes na forum radi zajebancije, i nekih feel good momenata i onda čitaš ovako nesto i ono tuga i jeza prolazi kroz tebe..
frenki munja . Šta je tebi? Koja te jeza uhvatila? Ja govorim o igračima vidoe igara u Hrvatskoji i strane video igrače koji sve dobivaju. Strani igrači dobivaju brže sponzore i to iz svoje zemlje. A mi igrači video igara iz Hrvatske ne možemo dobiti ništa od sponzora. Kako da se probijemo do vrha bez pomoći od sponzora?
Zero Stvarno nekima od vas treba skinuti kapu ako vam ovo nasumično baljezganje drži vodu, lol. Ali ok, neki su mislili i da je Brale zapravo Mich, pa ne treba puno ni očekivati.
Flipper frenki, pa gdje si bio ranije? Ja sam od 2003. na forumima i dugo nisam vidio ovakvo osvježenje, snagu, argumente i skroz na mjestu - logiku. FFA će te sponzorirati. Ne brini.
frenki Flipper : U godini 2003 su mi otkrili jedan veliki problem sa zdravljem. Koje sam riješio tek nako punih 10 godina i nešto mjeseci kasnije. U 2003 godine sam igrao vidoe gire ove: World of Tanks neke druge ratne video igre , i neke sportske video igre koje mi je mogao pokrenuti moj prvi kompjuter, a ovo je malo mlađi kompjuter. Koji mora na nadogradnju za većinu video igara koje su trenutno vni u prodaji. Ja bi se volio takmičiti protiv pravih ljudi u tim video igrama. Jer se osjećam snažno kao mladić.. Kojii ima puno energije zbog video igara.
frenki Joker . Možda igrati PUBG na mobitelu. Još ne znam kada ću to počet. I da li ću to početi. Jer mi je sada glavna igra ova: Pokemon GO na mobitelu. Jer se takmičim sa igračima iz Svijeta
frenki munja : To zna svako koje igrao tu video igre. Kada je bila puštena za sve igrače video igara. Moj prijatelj je krenio igrati 12.4.2012, a ja sam krenio igrati oko 2.2.2013 godine . Ne mogu se sada točno sjetiti. I oba dva prijatelja znaju da je video igra World of Tanks bila nekim igračima dostupna i prije. Jer su to onda bili testeri za tu video igru. Moj prijatelj je bio tester za video igru ovu: Wworld of Warplanes . I kada je bila puštena ta video igra za ostale video igrače. Onda su mu da li firma WG neke zlatne avione iz te video igre. Sada ih ima oko 6 komada aviona
fensisuperstar @frenki Ja te razumijem i podržavam. Znaš ja sam ti isto tako prijateljeu najbolji igrač na području balkana u ovoj videojigri:"Zaštopaj WC kad se pokakaš". Ja svaki put zaštopam WC kad se pokakam. I još uvijek nisam našao sponzora koji će me financirati da kupim profi poklopac za školjku za igru videojigru "Zaštopaj WC kad se pokakaš". Sve je to počelo davne hiljadu devetsto osamdeset i osme kad me moja mati rodila. Mene usrećila, ostale zajebala. Jer oni nisu onda mogli znati da ću ja biti najbolji igrač videojigre:"Zaštopaj WC kad se pokakaš". Tako da ja tebe frenki kužim. Nama profesionalnim videojigračima nije lako jer nas nitko neće sponozorirati. Ja sam već nekoliko puta tražio sponozora u Hrvackom Vodovodu ali oni mi umjesto sponozorstva šalju račune za vodu. PA TO JE STRAŠNO: Pitao sam i Vindiju za sponzorstvo. Jedem puno njihovih sirova da budem najbolji igrač u ovoj videojigri:"Zaštopaj WC kad se pokakš" ali oni su mi poslali policiju. Mislim to stvarno nije u redu sa time da sam im poslao i komad kakice da vide koliki sam ja profesijonalac u videojigri:"Zaštopaj WC kad se pokakaš"
frenki Tuhy : Taj sam. Samo sa drugim nikom. S tim nikom igram druge video igre. To je pravi igrač video igara. Koji se barem trudi igrati video igrr. I pisati e-mailove drugim firmama
AbelKOsMos frenki Ja sigurno znam da igram video igre bolje od tebe a imam prijatelja starog koji igra video igre bolje od mene. Sad idem Nindzi poslati poruku da nas ispomogne posto bolje igramo video igre. Moj drug nema brkove....otpalo sve...od zracenja ekrana, tolko igra video igre dugo.