frenki Zero . Mog prijatelja ne bi trebao nadograditi ništa. Jer se ne boji s nikim igrati video igre. Čak je tom video igraču Ninji poslao poruku na Instagram profilu od njega. I nema odgovora od tog najbogatijeg igrača video igara..
chono7 @maverick nismo se razumjeli ocito, ali nema veze. @frenki nego kompa reci ti meni tko ti je diler?
maverick chono7 e jebiga... @frenki iskreno da sam u hr poslao bih ti monitor. ali kad dodjem budes li htio ponuda jos stoji. kakvi crni sponzori, niste sponzoruse.
munja Na ovog lika san naiša više puta na 24 sata komentarima, nažalost mislin da je ode nešto dublje od trolanja
Tuhy munja Ovo. Nema smisla ulazit u rasprave, takav je kakav je, sprdnja ne služi ničemu. Nek čovjek uživa u igranju, valjda mu bar malo pomaže. Fenixu svaka čast na gesti koju želi napraviti, makar je tu, po meni, potrebna druga vrsta pomoći.
frenki Heat : Možeš misliti. Kao prvo ne znate mog prijatelja ni kako igra video igre. Jer se moj prijatelj bori protiv igrača iz klana ovog: Kaznu Kru. Da li znate kakav je to klan onda?
frenki yakuza_stinger . Da li ti igraš video igre ove: World of Tanks , World of Warplanes , World of Waships,a ponekad igra i video igre ove: Armored Warfer , i War Thunder. A može igrati video igru po 8-10 h non-stop. A ima i originalne video igre na CD za PC. oko oko 15 komada. A većina su video igara su ratne. Pa ti vidi onda o kome pričate o video igrama.
electronicus Fico Hahahaha, i mene je podsjetilo, no nisam ja ovaj put 😆 . Ali sviđa mi se akaunt ovaj: frenki.
frenki Tuhy : Ako misliš da mi treba ona psiholška i Psički. To si si pobrkao kao prvo. Da nisam sam svoj ne bi imao svoju invalidsku mirovinu. I ne bi je dobio da nisam prošao one testove što sam ti napisao na početku ovog odgovora. Meni su doktori dozvolili da se bavim sa video igrama jer me opušta i ne mislim na druge probleme. Osječam se jače i snažnije nego sadašnjih igrača video igara. Mogu duže igrati video igre nego neko drugi.
frenki Da je pravi igrač video igara Ninja on trebao je da napravi ovo: Da pomogne da novi igrači dobiju nove PC , ili PS4. I da im pomogne oko sponzora za takmičenje.. A ne ovako prozvati da smo mi ovo i ono. Zar vas to nije malo bocnili takozvani igrači video igara? Mene je. Samo što ja malo manje imam godina iskustva od mog prijatelja Ja imam 39 godina iskustva u igranju video , a moj prijatelj 40 godina iskustva u igranju video igara. Oba dvojica znamo šta je video igre. Gledam mog prijatelja kako igra video igru ovu: World of Warships , i kako super gađa sa avionima protivničke brodove. Čak je u jednoj partiji imao 6 uništenih brodova 6 zapaljenih 100 granata pogođen cilj. To vam nešto znači. Kako moj prijatelj igra tu video igru.
chono7 Sve ok, samo probaj izbaciti "video igra" iz recenica i olaksat ces nam citanje tvojih tekstova. Nije potrebno toliko naglasavati
frenki weky : World of Tanks je igra sa tenkovima, a Dinamo (Zagreba) to ti je tim iz video igara ove. eFootballPes 2020 i FIFE.. I to se javljaš ,a nemaš pojma o tim video igrama
munja Neznan sta da kazen, men ovakvi postovi nabijaju tolku kompresiju u glavi da to nisu istine. Dodes na forum radi zajebancije, i nekih feel good momenata i onda čitaš ovako nesto i ono tuga i jeza prolazi kroz tebe..
frenki munja . Šta je tebi? Koja te jeza uhvatila? Ja govorim o igračima vidoe igara u Hrvatskoji i strane video igrače koji sve dobivaju. Strani igrači dobivaju brže sponzore i to iz svoje zemlje. A mi igrači video igara iz Hrvatske ne možemo dobiti ništa od sponzora. Kako da se probijemo do vrha bez pomoći od sponzora?
Zero Stvarno nekima od vas treba skinuti kapu ako vam ovo nasumično baljezganje drži vodu, lol. Ali ok, neki su mislili i da je Brale zapravo Mich, pa ne treba puno ni očekivati.