Baldur’s Gate 3
Ovi editi su sve
- Uređivano
Samo cu rec prije desetak dana sam uze igru bio sam jako skeptican dali ce mi se svidit i dali je ovo jos jedan overrated naslov ala EldenRing, trenutno sam na 60h igranja nesicam se kad sam se ovako bio navuka na neku igru… Kapa do poda devovima definitivno ovo zasluzije svaki GOTY
- Uređivano
Zavrsio ponovo pre neki dan, video stvari koje pre nisam video, uzivao u novim dijalozima i likovima.
Zamslio sam backrground svog lika i u glavi sa time se vodio kroz sve odluke u igri… neverovatno je kolko je sve super ispalo ukljucujuci i kraj i zavrsne tacke ostatka ekipe.
Ovo je apsolutno vrhunska igra i tesko da cu odigrati ista bolje i ove godine.
Odma sam pokenuo novu avanturu i veoma brzo video jos novih stvari.
Ekipa koja je naručila deluxe fizičko izdanje - je li vam isto stiglo ili zna li se barem kad će to početi slati? Bez obzira na cijenu s dostavom (koja je 100 eura, ako se ne varam), sve više si razmišljam da to uzmem.
Ogledni primjer kako se trebaju raditi igre i kako se treba odnositi prema svojim ljudima
Zero Ekipa koja je naručila deluxe fizičko izdanje - je li vam isto stiglo ili zna li se barem kad će to početi slati? Bez obzira na cijenu s dostavom (koja je 100 eura, ako se ne varam), sve više si razmišljam da to uzmem.
Evo baš jučer poslali mail
Nakon cca 40h sam i dalje na Act 1 te istražujem svaki kutak mape. Vrhunska igra i ogledni primjer kako treba raditi igre, baš čista uživancija!
Prvi Divinity je jedina igra od Lariana koju sam probao. Vidio sam da se radi o dobroj igri ali izometrični pogled i borba mi se nisu baš svidjeli.
To su glavni razlozi zbog kojih sam mislio preskočiti BG3.
Od kada je igra izašla prati je epitet ponajboljeg RPG-a svih vremena.
To mi se stalno vrtilo po glavi i morao sam je kupiti i probati jer bi me stalno grizlo da ne propustim vrhunsku igru.
Kamera se može približiti i okretati kao da igram bilo koju drugu TPS igru.
I dalje nisam fan borbe na poteze ali generalno nije loše. Kako se učim i otkrivam nove mogućnosti i sposobnosti borba postaje sve bolja.
Opširnije o igri ću kasnije kada više odigram.
Za ovih 5-6 sati mogu reći samo jedno.
Jedva čekam da riješim sve obaveze u danu i da što prije upalim igru.
Jako mi se sviđa viđeno. Jako.
Taman je na dealsima, vrijeme da i ja ubodem
Vjerojatno ću si uzeti Deluxe Edition, pa onda na jesen nakon Zelde krenuti u prelazak.
- Uređivano