Baldur’s Gate 3
- Uređivano
Igram sa Karlach i znam šta trigerira
Ja imam samo jedan quicksave i isključen autosave.
Ljen sam ići na save tako igram neku vrstu ironman moda….
Fora kako likovi postaju prljavi što više vremena provode u avanturi… Do odmora…
Znači strašno koliko slojeva igra ima i koliko mogućnosti postoje. Završio u nekom Goblin kampu, ušao u bunar i ubio nekog ogromnog pauka bossa na baš jedinstveni način. Čuješ povjetarac negdje u blizini kad ono još jedna nova mapa. Znači mapa u mapi u mapi. Ali dobro tu su ipak malo jači momci bili pa sam loadao sejv. Idem dalje i vidim tri trolla koja jedu thieflinga i svađaju se po čemu ima okus, uspijem se nekako iskoprcati i bacim rollove za eurojackpot i sad su pod mojom komandom. Znači bolesno!
Odlično pojašnjenje nekih mehanika
https://www.pcgamer.com/15-important-dandd-terms-to-help-you-understand-baldurs-gate-3/
- Uređivano
Uz nagovor i bacanje kocke mi je dala i svoju kosu za +1 ability i predala mi Mayrinu te sam ju pustio.
Inače nisam imao problema sa njenom borbom, jednostavno sam je riješio.
[deleted]
Iznenadujuce se malo ovdje pise za potencijalni goty ove godine, di su svi ovi pc gameri?
Ja cekam ps5 release.
Ovo nije potencijalni nego sigurni GOTY godine, količina detalja koja je ulivena u ovu igri čini RDR2 kao da je indie. RDR2 je super igra da se razumijemo ali ovo je po sadržaju i svemu ostalome nešto najbolje sto sam ikad igrao. Ovo je igra generacije i ništa do sada nije došlo blizu njoj. Zbilja 10/10
P.S. Shadowheart je moja cura, dao bih joj sve što imam da imam nešto