Fenix

Očito samo ja igram, mislim i Fico, ali još ne radim pizdarije…
Samo mogu reći da lokacije ubijaju. O količini sitnih detalja i muzici netreba trošit riječi!

Fenix

Primjer kako sam otvorio ovu zapečaćenu škrinju; slučajno

Šta je bilo nakon i šta je unutra… E, to neću reći 😄

Koje brojke!! A tu je još i GOG

Igrao sam malo na televiziji sa gamepadom i mogu reći da je odlično implementiran! Tko bude uzimao za PS neće imati nikakvih problema.

Igra podržava i HDR.

• FFA +1

chono

Starfield izlazi za mjesec dana, a ja sam mislio ovo počet…

Nisam se dvoumio između dvije igre dugo, a kamoli da igram dvije u isto vrijeme.

Ajmo!

chono

Ogomni sam fan svih Baldurs Gate igara, Pillarsa, Divinitya od Lariana, ali ovo je toliko detaljno i razrađeno da svako toliko ide VAU!!

A kažu da to posle postane drastično bolje!

Ovi dice rollovi su mi čisti pogodak

A companioni stalno nešto brbljaju dok se istražuje! Ove dve ludare Lae'zel i Shadohearth se stalno svađaju.

Kratka borba na početku igre; Tactitian težina

Baldur's Gate serijal …

Teško mogu biti objektivan jer mi je BG2 jedna od najboljih ako ne i najbolja igra svih vremena što zbog same igre što zbog Forgoten realms svijeta kojeg volim.

BG3 sam kupio za PC naravno (neka se nitko ne ljuti ali BG je uvijek bila sinonim za PC gaming 🙂 i tu je najbolje iskustvo).

Čekam da ulovim vrijeme i krenem i ne smeta me niti malo što više nije RTWP gameplay mehanika nego čisti DnD TB RPG.

Uživajte svi ja znam da hoću 🙂

Tko igra sa subtitleovim - preporučam isključiti prikazivanje imena u istom!

Imoa sam situaciju gdje sam bio WTF i da mi je pisalo ime tog lika bilo bi bezveze!

I niti slučajno suditi igru prvih tri, pet, šest sati; iako je i to fantastično, ali posle…

Baš sam u velikoj dilemi ići s ovime odmah ili pričekati još. S Diablom sam jedva zagrebao površinu, a idući mjesec stiže već Starfield što se definitivno igra day one. I onda kažu da se na PC-u nema što igrati.

Giphy - Larry David Reaction GIF

Odmah, tu su zmajevi!! Ha-Ha-Ha

I Shadowheart te čeka

Deadwalker Uštedi si živce i igraj Starfield mjesec-dva nakon izlaska dok zakrpaju najveće bugove. Taman ovo završiš.

Konacno poceo danas, lepo je videti neke promene u odnosu na early access i naravno iskusiti stvari koje pre nisu bile tu.

Igra i dalje ima bugova i sranja, sto me uopste ne cudi s obzirom da je ovo Larian i da je ovo ipak ogromna i jako slobodna igra.

Ne znam kolko sam sati upucao do sad ali sam uzivao u svakom minutu, borba je je super i cesto puna slucajnih iznenadjenja, svet je prelep i zove na avanturu i naravno odluke su na svakom cosku.

Poceo sa custom likom, slozio si pozadisnku pricu koju sam malo prebacio i na izgled likuse i sa tim backgroundom idem u izazove koje igra pruza.

Super izgleda lik!

Shadowheart mi postaje sve interesantniji lik! Mistinčna je i baš me zanima njen quest…

Inače, u goblinovom kampu sam i toliko opcija ima šta da napravim, sa kime, kada, kako da je ono… WTF?
    Još se nećkam, dobar ili zločest pa sam negdje između. ALi kako sam čuo možemo postati pravi sotona i pošto uvijek u RPG igram aigram dobricu sada bi mogo biti živo zlo

Vidio na gafu; preko 800k!! VAU

20 minuta gameplaya sa gamepadom u 4k, (FSR)

Nema borbe, već razgovori itd…

Uf, ultrawide, fali mi…

Mislim da ću uzet sljedeći tjedan 34" ultra…

Volio bijeda postoji opcija da te automatski povuče u razgovor kad si u co-op jer jenovako malo iritantno reci kolegi hej ja sam u razgovoru dođi vidi sta radim… Isto tako igram na nativnih 1080p izigra mi je dosta blury, ne znam da konje do rezolucije iki do igre ali sa drugim igrama nemam takvih problema 🤷‍♂️

Uspio jučer kreirati lika i odigrati 2-3 questa. Ne znam, ovo ću reprizirati često poput Witchera 3. Prerano je za neke smislene komentare, barem dok ne skupim par levela i odradim neki boss encounter.

Inače super radi igra za launch verziju - full detalji na 1440p rezoluciji, od 80-120 fps-a.

Vrama ne fali.