- Uređivano
Uf, ultrawide, fali mi…
Mislim da ću uzet sljedeći tjedan 34" ultra…
Uf, ultrawide, fali mi…
Mislim da ću uzet sljedeći tjedan 34" ultra…
Volio bijeda postoji opcija da te automatski povuče u razgovor kad si u co-op jer jenovako malo iritantno reci kolegi hej ja sam u razgovoru dođi vidi sta radim… Isto tako igram na nativnih 1080p izigra mi je dosta blury, ne znam da konje do rezolucije iki do igre ali sa drugim igrama nemam takvih problema
Uspio jučer kreirati lika i odigrati 2-3 questa. Ne znam, ovo ću reprizirati često poput Witchera 3. Prerano je za neke smislene komentare, barem dok ne skupim par levela i odradim neki boss encounter.
Inače super radi igra za launch verziju - full detalji na 1440p rezoluciji, od 80-120 fps-a.
Vrama ne fali.
Sila je opet u balansu.
Igra otišla na 96 na metacriticu, a znamo da je devovima to bitno
Fico prodano
Meh, ako nebude na 98 neka Larian stavi ključ u bravu!
U onoj prvoj onoj kripti se nađe ability za razgovor sa mrtvima; možemo im postaviti pet pitanja i ide jedan po odmoru.
Mislim da je ovaj drugi hotfix poboljšao tranziciju iz gameplaya u cutscene prilikom razgovora.
Inače, sada kada sam još malo bolje skužio igru, naravno da sam počeo ispočetka i drago mi je da jesam! Tek sam sada skužio da možemo i predefiniranim likovima mjenjati abilitije i skilove prije početka.
Kao i da Karlach uopće ne treba armor jer dobiva bonus bez njega
doktor1 U onoj prvoj onoj kripti se nađe ability za razgovor sa mrtvima; možemo im postaviti pet pitanja i ide jedan po odmoru.
To je ona ogrlica? Nevjerojatno koliku dimenziju igra dobije kad shvatis da mozes i s mrtvima pricati. Procitaj usput i opis spella. Ne mozes pricati ako su umrli od vatre, kiseline itd. jer to tijelima unistava lice. Nevjerojatno koji detalji.
Kao i da Karlach uopće ne treba armor jer dobiva bonus bez njega
Ako se dobro sjecam, to vrijedi za Barbariane, a za Monkove u 5e vrijedi da dobivaju pentalty ako nose oklop, no Larian je to maknuo, da bude malo vise slobode u dizajnu likova. Sto podrzavam, neke odluke trebaju biti motivirane zabavom, a ne nuzno logikom.
Sad se samo po sebi povlači pitanje. Ima li romanse s mrtvima?
Probao sam prvi Divinity. Bio sam uporan i skupio 6-7 sati ali nikako nije išlo.
Ne mogu prožvakati izometrijsku kameru i borbu na poteze.
Nadam se da ću jednoga dana vidjeti ovakvu igru ( kvalitete, scalea, kompleksnosti, izbora itd.) iz trećega lica i s real time borbom.
U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se očito radi o sjajnoj igri i da je toliko hypea na forumu.
Ekipa uživajte kada igra izađe.