Flipper Ja sam danas dobio kod za recu I tek navečer krećem igrati. Ovi influenceri su dobili ranije. Možda za koji dan već budu rece. Ne bih se čudio da IGN već sutra baci.
weky Flipper Ja sam danas dobio kod za recu I tek navečer krećem igrati. Ja krećem sutra navečer. Neda mi se danas skidat. Ako ćeš trebati društvo za coop.
maverick Ne znam jesam li ikad cuo za ovu igru, ali evo neda mi se ni trajler pogledati, a kamoli sta drugo. Vec mi ime govori da ce biti sranje.
Tuhy weky Ja krećem sutra navečer. Neda mi se danas skidat. Ako ćeš trebati društvo za coop. Pridružujem se društvancu za coop 🥰
master_x weky Te spodobe po Instagramu šta se naslikavaju i sole pamet sami sebi.Gripari i griparice.
weky Odigrao uvod do nekog kao huba. Odabrao klasu Trickster i sve šta ide uz početak igre, da sad ne spoilam. Meni je ovo vrh. Odlična grafika, gameplay, zanimljiv koncept. Više dojmova kasnije, ali jaki dojmovi na prvu.
weky Flipper Weky grafika vrh? Pa je. Izgleda lijepo i vrti se odlično. Uspoređujem to sa sličnim igrama. Izgleda kao grafički ljepša Andromeda.
Flipper I kad ćemo taj co-op? Ja sam level 10 i world tier 6. Trickster. Nemojte svi biti Trickster. Please. 😁
weky Flipper Nemojte svi biti Trickster. Please. Vidio sam Trickstera koji je izgledao kao Hunter iz Destinya i rekao ti si moj.
Flipper Duplic. Trenutno najveći problem ove igre su serveri. Opet ne rade. Oprostite, ali ja ode spolno opciti sa ženom. Nemam ja kad čekati da se serveri dignu. 😁😁 Lp
Flipper Mene vuče igranje jer zapravo ovo nije ni Division ni Destiny već više Gearsi s loot i RPG sustavom. Ali nisam sinoć mogao dočekati servere. Tek su oko 1h proradili, a do tada sam spavao. Serveri su sranje zasad.
Miro Flipper Ja kad san proba odma je na prvu bilo destiny je bolji zasto onda igrati ovo Zato mozda nisan da pravu šansu Ali kad vidin da nista drugo nema morati cu probati opet