Chaky Tzereen Evo, Skillup ima recenziju demoa. Upravo pogledao. To je to. Tocno se podudara s mojim razmisljanjem.
Sorcerer Outriders navodno stiže na Xbox Game Pass na sam dan izlaska https://www.gamespot.com/articles/outriders-might-hit-xbox-game-pass-soon/1100-6488784/
Chaky Odlicno slozeno. Pametan potez s demom. Odlicna cijena. Ako i bude fail, nece mi ostaviti gorak okus. Davao sam i vise novaca za razocaranja.
pravednik Probao demo i sve klase. Dobra ideja ali fali ono poliranje, težina lika i tako. Kad već kopiraju Gearse uz dodatak perkova mogli su odraditi kako spada.
master_x pravednik Ne kopiraju Girse,oni su i napravili Gears of War:Judgment.Tako da iskustva imaju,samo su nadogradili ovo.Meni se sviđa igra.Piknut će se u neko vrijeme.
Flipper Ja sam danas dobio kod za recu I tek navečer krećem igrati. Ovi influenceri su dobili ranije. Možda za koji dan već budu rece. Ne bih se čudio da IGN već sutra baci.
weky Flipper Ja sam danas dobio kod za recu I tek navečer krećem igrati. Ja krećem sutra navečer. Neda mi se danas skidat. Ako ćeš trebati društvo za coop.
maverick Ne znam jesam li ikad cuo za ovu igru, ali evo neda mi se ni trajler pogledati, a kamoli sta drugo. Vec mi ime govori da ce biti sranje.
Tuhy weky Ja krećem sutra navečer. Neda mi se danas skidat. Ako ćeš trebati društvo za coop. Pridružujem se društvancu za coop 🥰
master_x weky Te spodobe po Instagramu šta se naslikavaju i sole pamet sami sebi.Gripari i griparice.
weky Odigrao uvod do nekog kao huba. Odabrao klasu Trickster i sve šta ide uz početak igre, da sad ne spoilam. Meni je ovo vrh. Odlična grafika, gameplay, zanimljiv koncept. Više dojmova kasnije, ali jaki dojmovi na prvu.