Zasad kratko.
- grafički ružno pomalo
- igra trza dosta, posebno u animacijama
- osjećaj pucanja nije nekakav ((Division je tu i dalje jednostvno nedodirljiv)
- previše nekog cjepkanja (kao da su rezali animacije)
Ono što mi se sviđa je borba u globalu. Znači, pucanje je mlako, ali klase i moći su jako jako zanimljive. I to tek tamo kad sam došao do levela 6 i World Tiera 5. Tu tek igra pokazuje što može, a to je samo početak, pa sam optimističan. Mislim da demo neće napraviti uslugu igri. Trebali su dati ovo što jesu, ali onda i pola sata GP-a gdje smo level 20 i world tier primjerice 10. Čisto da iskusimo kako je igrati s napucanim likom. Mislim da ima dosta potencijala oko buildova i loota. Skill tree je ogromno. Sviđa mi se što se osjeti u samom gameplayu kad smo sve jači i jači.
Neće ova igra biti definitivno za svakoga i vidi se da People Can Fly studio nije imao niti blizu budžet kao što je imao Massive za Division ili Bungie za Destiny. Ja sam s jednim likom završio demo do kraja i vuklo me na još. Valjda je to dobar znak. Mislim da će igra sjest tek kad nabildamo lika, ali do tada će mnogi odustati od igre.
Evo kakav drop sam dobio od jedne side misije. Znači, legendary pljuca. Premoćna je. 😃