Izlazi 2. 2. iduće godine. Nisam dosad vidio da se nešto priča o ovoj igri, a izgleda predobro.

Ovo izgleda bolje od Andromede i Anthema zajedno.

Šteta što je looter shooter, ali ovo stvarno izgleda kao prvi koji bi mogao osim što ima tonu mikrotransakcija, zapravo biti i dobra igra.

PCF su majstori TPSa.

Realno Destinyu se nitko ne može ni približit Anthem je propao, Division se muči iako nije loša igra. Ne znam jel se mogu Avengersi svrstati u isti koš ali svejedno su u padu. Čisto sumnjam da će ovo uspjeti.

@fatamorgana
Slažem se s Fatom. Baš je neki dan bio zanimljiv članak koji kaže da je Destiny za Shlootere ono što je WoW za MMORPG. Standard.

Svi ih pokušavaju srušiti, ali nema šanse. Jedino će ih srušiti prebacivanje jednog dana na neki drugi žanr ili najveći problem kod takvih igara - nedostatak vremena, jer one zahtijevaju velik angažman.

No, na stranu to, Outridersi izgledaju odlično.

Destiny je još uvijek vrlo generic looter shooter i meni osobno to ubija svaki dojam da se radio o kvalitetnoj igri.

Ovo mi totalno drugi feeling ostavlja kad gledam. Sve je nekak hands-on, djeluje kao da je puno više truda uloženo u svaki kill.
Sačma djeluje mesnato, praktički kao Gearsi.

Bungie je isto majstor u svom žanru, ali u Destinyu mi nikad nije sjelo to Halo napucavanje bez tone neprijatelja i maksimalne agresive tako da na kraju Destiny ispada ćorak u mojim očima.

wooddiebone ja opće ne govorim ovdje jel Destiny dobar ili nije, već o tome da je standard, odnosno sinonim za MMO looter shooter. Niko mu se nije približio, a vjerojatno ni neće.

Isto kao što se nitko nije približio WoW u.
    Tu paralelu sam povlačio.

Iako, samo da se osvrnem na pucanje, ako nešto valja u D, onda su to pucanje i kretanje. To će priznati čak i ljudi koji igru ne mogu smisliti. Tu je Bungo baš pogodio feeling.

Naravno, to sve ne znači da ja pričam za D, a protiv svega drugog. Ja sam čak i u Anthem kampanji uživao. Godfall jedva čekam, a i ovi Outridersi izgledaju baš zanimljivo!

4 mjeseci kasnije

Gledao sam zadnje GP snimke i nove detalje...ja jedva čekam ovu igru. Mislim da će konačno nakon Anthema, Avengersa, Godfalla...ovo biti sasvim dobra looter-smasher-shooter igra. Imam dobar osjećaj i jedva čekam idući mjesec isprobati demo.

mjesec kasnije

Danas izlazi demo, al ne privlaci me previse, mislim da ce biti tona grindanja (uzaludnog), a igra je preslikani destiny iz treceg lica, ne kuzim kako su mogli iskopirat i zastave, ikone, sve zivo na istu foru...a o linearnosti da ne pricam, striktno ravno lol

@Flipper

Mislis li da bi ovo moglo biti usporedivo s Divisionom? Obje TPS i looter shooter. Nisam uopce dosad obracao paznju na igru, ali moglo bi biti zanimljivo.

zontra Koliko sam uspio shvatiti ovo nije live service igra kao Destiny i The Division već je primarno single player kapanja koja se može igrati u co-op sa max 3 ljudi! Demo definitivno skidam jer iako igra ne izgleda baš nešto bajno, može se na cdkeys.com naći za nekih 30 eura, ima crossplay i sve što napraviš u demo tj beta ti se prenese na glavnu igru kada završiš! Baš me zanima kako će raditi crossplay sa drugim platformama.

prayer
        Hmm, ali sta smisao looter shootera nije end game i 100+ sati sadrzaja?
        Ovako predes kampanju i sto onda? Mozda te nisam ni najbolje shvatio.

zontra To ti je smisao live service igara. Shooter looter igre ne moraju pratiti taj sistem. Dobar primjer je Borderlands serijal. BTW Demo je danas u 18:00 🙂

zontra Zontra, ovo je RPG looter shooter ali nije live service. Ima igra end game aktivnosti. Radim pa ne mogu sad tražit ali ima i video kakav će biti end game. Nije recikliran sadržaj nego je sve novo za end game

Da, bas sam htio spomenut jel slicno onda Borderlandsu posto to trenutno igram, pa sam pretpostavio da mora onda slicno tome biti kad vec nije kao Destiny/Division.
          Budem pratio igru, pa cemo vidjet.

Ovo je vise slicno Anthemu po ovom sto san proba, pre uski prolazi nema neke otvorenosti a od grafike san ocekiva vise.
          Ako bi igra nesto ovog tipa onda bi prije izabra Destiny 2 nego ovo.
          Mozda je u coopu bolje

Ja sam sada sa dva prijatelja igrao nekih dva sata. Prešli uvod, prvu misiju i side misiju. Gameplay je dosta čudan ali i zabavan pogotovo za moćima koje dobiješ kasnije. Pošto je demo nemam velika očekivanja no opet nisam dovoljno duboko ušao u igru da donesem zaključak da li se isplati kupiti ili ne. No može se nabaviti za 35 eura tako da čak i da se za PC kupi nebi trebao izgubiti puno jer ima i priča koja je dost zanimljiva iako je prezentacija slabija nego što bi trebala biti.

Preskakao sam sve cut scene, a borba me nije dirnula uopće za sad.
          Znači, moram se preko vikenda više posvetiti, ali ovo na prvu djeluje mlako. Trza, grafički je bezveze, baš osrednje.

Odigrao sinoc malo u 3P coopu. Nit smrdi nit mirise ajmo reci. Sto se GPa tice klase i moci su dosta zanimljive, vec u startu ima dosta raznovrsnosti i zabavnih kombinacija. Ali to je manje vise to, pucanje i kretanje pregenericno. iako jako slici na Gearse, nije toliko fluidno.
          Najveci minus su lokacije, sve sami hodnici i mini arene za kombat. A ni lootanje bas ne odusevljava...

Ugl. Za day 1 kupovinu nije, ali na nekom jako dobrom snizenju uzeti sa 2 frenda i odigrati, tu vec moze proci.