Tzereen
Stvar je principa, a ne da li ja imam internet ili ne. Isto tako, da ima ljudi koji žive u pm i internet im jednostavno padne i izgube ga na par dana. To je realnost.

Uostalom, što ce se dogoditi kada igri ugase servere za 3-4 godine? To je to? End of the road?

Nexus and again, kužim minuse i pluseve.

Ali i dalje smatram da to nije razlog za bojkot. Financijske podmukle smicalice jesu.

Anyhoo, ja fakat od takvih coop naslova očekujem online konekciju, jer se stvari spremaju na serveru, ne lokalno.

I ne moram uvijek svuda sve igrat. U Zaboku ću odigrat Telltale avanturu, kad se vratim u Zagreb, nastavljam s Godfall.

Tzereen

Anyhoo, ja fakat od takvih coop naslova očekujem online konekciju, jer se stvari spremaju na serveru, ne lokalno.

Igra nije reklamirana kao coop igra. Od početka je prikazana kao SP igra, a coop je tu samo kao opcija ako želiš igrati s drugima. To što se stvari spremaju na server, a ne lokalno je opet, ništa drugo nego smicalica. Ni to nisu rekli...

Tako da ono...tough luck.

Već smo prošli preko ovoga 100 puta, jednostavno ne kužim ove izdavače i devove.

Pa nije bili su ga otpočetka reklamirali kao neki MMO.
      "Godfall is expected to be a mix of Action MMO RPG with Third-Person Combat style."

chono7 Zanimljivo kako to nigdje ne piše na official stranici, već su stavili malim slovima u prednarudzbi 🙃

Ima li itko ikakav gameplay s više igrača i da je to prikazano kao primaran i najbolji način igranja?

Nexus zanimljivo kako nigdje ne pise hoce li ps5 imati nativni 4k ili upscale 😉

Nexus to je usporedba kada ti vec smeta nesto navedeno ili nesto sto uopce nije navedeno, te potpuno nebitno za krajnjeg kupca, a kamoli za pokretanje bojkota. Moze ti smetati jedino kao meni u kontekstu marketinga i prezentacije proizvoda, sto u slucaju Godfalla nije slucaj. Tako da ima itekako veze sa temom, jer rasprava zahtjeva primjer i ukazivanje na iste, a ovo je jedan od njih.

Ali igra zahtjeva PS+ za single player ove igre, ispali su bahati i to nema opravdanja!

Mislim da ne zahtjeva PS+ za SP. To nema nikakvog smisla.
            Za MP dio, normalno trebaš imati PS Plus.

Nexus
              Flipper u članku spominje ovo:
              No što ako želite igrati igru sami? Možete, ali i u tom slučaju isto ćete trebati biti spojeni konstantno na internet i posjedovati PS+ pretplatu.

Nexus Ako obmanjuje, onda nije jedini jer o tome pišu i ostali, ako si primijetio. Na PS stranici igre lijepo stoji "online play required" i "PS Plus required for online play". Lijepo i piše da je čitava igra dizajnirana s idejom da se igra u co-opu, od neprijatelja do bossova.

Zero
                  Ma može ona biti dizajnirana kako god oni žele, ali jasno piše da ti za igranje treba konekcija, a za MP PS Plus.

Znači SP/solo igranje igraš s konekcijom, a Plus ti za to ne treba, već samo za MP.

To je samo DRM verifikacija, ništa drugo. Naravno, ko želi takav model podržavati, neka kupuju. Nije problem.

Nexus Izvrćeš napisano, nije connection već play. Ali ok, i Flip i PSU i Dualshockers i ne znam tko još, svi su odlučili obmanjivati javnost.🙄

Zero bilo bi lijepo kada bi devovi zapravo lijepo izašli i rekli što treba, a što ne, tako da ljudi izbjegnu ovakvo smeće.

Znači u startu netko mora potrošiti na plus i igru, samo da bi igrao SP po tome. Ja ne mogu vjerovati da bi se dev tako upucao u nogu.

Ja sam već kritizirao činjenicu da moraš biti online samo da bi SP igrao, a ako to uključuje i Plus, onda stvarno nema smisla.

Vjerujem da će biti jasnije do postavljenja igre na PS trgovinu, ako ne i prije. Sve igre koje zahtijevaju PS Plus za online igru to imaju jasno istaknuto.

Ono što je još izvjesnije ì indikativnije zapravo nije zahtijevanje PS Plusa za igru, već poruka upozorenja kako će ova igra biti kompletno smeće u slučaju igranja bez društva.