Flipper
Znaš već da se šalim s "obmanom"...ništa ozbiljno.

Ja eto ne mogu vjerovati da su likovi tako pokopali igru u startu.

Ne sjećam se koja je igra pokopana zbog toga što je obavezan online imala kao dio igre. Na kraju krajeva, tako je dizajnirana čitava igra. Kao nekakav looter shooter. Ne vidim problem.

Fico Na kraju krajeva, tako je dizajnirana čitava igra. Kao nekakav looter shooter

Kako je dizajnirana? Još nismo vidjeli ni jedan prikaz igre u kojem do izražaja dolaze online mogućnosti. Meni ovo zasad izgleda kao primarno SP igra koja ima online elemente, nikako ne obrnuto. A za forsiranje OA rekao bih da su išli forsirat PS5 launch pa ne stignu odradit ono što bi realno trebali.

Za usporedbu, Borderlands 3 i svi prethodni nisu always online. Diablo 3 jest na PC-ju što se ljudima nije sviđalo, ali barem je online više involviran. Ali zato nisu prethodnici i veterani looter žanra.

Always offline nikome nije problem sve dok se pronađeš u situaciji gdje nemaš interneta.

Fenix U kojem smislu vise involviran u Diablu 3? Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

Fenix vidiš, ja bi u diablu na konzoli volio da su ubacili always online. Ovako zbog cheatera ne možeš normalno igrati coop.
        Naprimjer, uđeš u lobby s nekim ne znajući da lik ima modificiran gear, on krene klati mobove, a ti dobiješ sto paragon levela u sekundi.

Tako se meni jednom desilo na početku igre. Imao sam u postavkama otvoreno za sve igrače, uleti mi jedan cheater, i u par sekundi toliko levela dobijem da sam spreman za endgame 🙄.
        Izbrisao sam taj save file, krenuo otpočetka i coop stavio na 'friends only'.

milicevic87 always online ti ne bi rijesio taj problem cheatera... Koliko puta sam upao u party sa normalnom ekipom, ali bogami i sa botovima.

chono7 U kojem smislu vise involviran u Diablu 3?

Nisam se dobro izjasnio. Dizajniran je na način kako bi igrači više igrali koopearativno i kad se reklamirala igra bio je često fokus na tome. Imao si
            i auction house i naglasak je bio na shareu loota. Ja sam ga na PS4 često igrao offline, ali kako kažem, D3 je barem imao naglašenije online mogućnosti i AO se donekle dao opravdati.

chono7 Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

I mene zanima. Osim što se cijelo vrijeme navodi da ćemo skupljat loot i igrat s drugima, nismo dobili nikakav pošteni prikaz toga.

chono7 ma ne govorim za botove, znam da su oni problem na pc-u, nego cheatera koji modificiraju gear u igri. Ima videa na youtubeu. Likovi solo speedrunaju gr 150, one shotaju elite mobove na gr150.

Fenix previse je naglasak bio na slowmotion borbe, a premalo na samu igru i sto ce ponuditi igracima. Mislim da je to veci problem od ove najave always online.
                milicevic87 imas i cheatera ne brini 😊

chono7 kako je to moguće na always onlineu? Zar nebi njihovi serveri trebali prepoznati ako je netko čačkao po game fileu?

milicevic87 moguce je, banovi su padali i za hackanje paragon levela, statsa i slicno. Kao i svugdje, mozes cheatat dok te ne banaju.

Na pcu nema cheatera @chono7 dobijes ban unutar minute. A botove banaju uvijek tjedan dana prije kraja lige. Always online sabija bilo kakvo modificiranje geara. Gear je u diablu sve jbga. Eventualno dupeanje itema, ali i to bi se skuzilo. D3 bas ima rigorozan sistem

fensisuperstar bilo je cheatera. Bilo je do te mjere da su snimili video, uploadali i svadali se u komentarima kako nece dobiti ban. Naravno ban je stigao, ali nije bilo unutar minute nikako.

chono7 exploitanje nije isto kao modificiranje itema. exploita ima uvijek. I ako ga abjuzaš dobit ćeš ban. ali imat weapon sa 10 socketa i takve pizdarije su instabanovi sad.

E tek sad je zbunjujuće jer...

Mislim kužim da moraš biti online, ali možeš igrat solo onda bez PS+? U biti nemaš co-op i to je to.

@Flipper jebemti kakve mi linkove stavljas pokvarene 😃
                        sad moram manualno trazit jer me zanima

Ma nije ništa bitno. Osim...što je navodno ideja developera i core mehanika igre co-op. Ali, možeš igrat sam i ne treba ipak PS+. Valjda. Ako nemaš PS+ ništa od co-opa.