Icek Ja samo čekam da potvrde emulaciju da se riješim PS3 i vjerojatno PS2. Inače mi se teško rastati od konzola i ovo bi bio poticaj samo takav. Igre ne želim prodavati, možda jedino one za koje mislim da ću možda naknadno uzeti remakeove ili remastere za PS4 (tipa SOTC i slično), a što nisam uzeo po izlasku.
Inače da, PC je najbolja platforma za emuliranje i tu se mogu postići čuda ako netko ima volje zabaviti se emulatorima i ima nešto sposobnije računalo. Mene eto veseli kad primjerice vidim da se danas Demons Souls može uz bolje računalo zaigrati na računalu uz brojna poboljšanja koja uz to stižu. Evo, relativno nedavno je izašao i patch za 60 fpsa baš za Demons Souls, igra je potaknula i brojne modere da se bace na posao, pa unatoč tome što se rdai o PS3 ekskluzivi ima čak i toga...
Kao što je davno rečeno, jedina platforma koja u potpunosti podržava prezervaciju igara i čak njihovo poboljšanje tijekom vremena je PC. Ako konzole mogu uskočiti u taj vagon, super. Šteta je to trvijalizirati jer uvijek ima igrača koji drže do takvih detalja i neke igre će za njih biti vječno u memoriji kao nešto što nikad neće zaboraviti.