Prije koju godinu bi me vjerojatno šlagiralo na ovu vijest, ali sam u zadnjih par godina doživio prosvjetljenje i shvatio da su mi igre počele imati neki oblik isteka roka trajanja i da 90% igara iz Libraryja (PS+ i igre kupljene ja popustima) neću nikada odigrati. Većina igara nije kao vrhunsko vino i s godinama se pretvore u ocat i pojede ih zub vremena. Razumijem da ovdje ima retro gamera i jasno mi je da ti ljudi cijene stare naslove, ali za 99% gaming populacije, nema smisla imati mogućnost igranja svih igara u povijesti igara samo zato jer tamo '45 nisu stigli odigrati dva naslova.
Par puta mi se dogodilo da me lupila nostalgija za nekom igrom iz djetinjstva i sav nabrijan skoknem na YT i nakon par sekundi videa mi se krene dizati želudac na grafiku i gameplay, tako da jednostavno ništa od toga.
Nedavno sam igrao Shadow of the Colossus koja je vjerojatno bila top igra na PS2, a nisam je nikada odigrao. Igra solidno izgleda na PS4, ali priča, gameplay, kontrole su i dalje na PS2 razini i meni to danas jednostavno nema prolaz.