isto tako ako je igra kratka, kratka je, ako su izbaceni djelovi izbaceni su i to se treba kritizirati i ima se pravo kritizirati
Al ja sam to dvoje spomenul 🙂
Ne smeta mi izbacivanje, ali sam ga spomenul.
Alexy je napisal baš komentar o tome, čovjek je par dana prije izlaska RE3 odigro originalnu verziju te i sam reko da ne kuži što se diže tolka frka oko toga.
Uz ovo gore sam spomenul i manjak zagonetki i manjak istraživanja... Meni ponajmanje od svih možeš spočitavati subjektivnost i fanboyizam oko nečeg.
Realno sagledam stvari i posve realno tvrdim da je igra, usprkos svim manama koje sam nabrojil, odlična i vrijedna odigravanja.
Nikakvo branjenje igre, nikakvo branjenje tih 359 kn koje sam dal za nju. Realno mišljenje nakon 1 i pol prijelaz.
Trebam spopljuvat na max neke stvari da bi ti bio zadovoljan i da se složim sa ovakvima poput Joea (ok, neću koristit "idiot", sorry što vrijeđam likove na youtubeu, lol)?
Što se tiče Peace Walkera, itekak sam napisal zašto tu igru smatram tolko lošom i zašto mi nikako nije sjela. Bome neću tražit taj post, ali sigurno nisam pričal napamet, bez da sam igral.
Neću se više natezat, gubim vrijeme bezveze.
RE3R ima svojih mana koje smo spomenuli apsolutno svi, ali se i dalje radi o iznadprosječnoj / odličnoj igri koju vrijedi odigrati, nevezano da li si fan serijala / originala ili novi igrač.
To što ti il ko god drugi imate potrebu dokazivat suprotno, vaša stvar.
Ak ti smeta sve ovo loše spomenuto, brate, stvar je sasvim jednostavna... oke, igra te ne zanima, nećeš ju kupiti jer su recenzenti rekli da je igra loša, prestani se zamarat nama koji na temelju odigranog imamo pozitivno mišljenje o igri, odi igraj nešto što ti odgovara i ne vidim potrebu da se zamaraš jednom prosječnom i lošom igrom poput ove.