Ni ti ne poznaš mene, pa me se proziva mimozom i fanboyem (edit:, i jebivetrom... Bravo frajeru, vidim da i tebi ide vrijeđanje, samo tak nastavi 👍👍) ali je nemjerljivo gore što sam fuckin angry joea nazvo idiotom... 🤣🤣
Kriste...
PW sam spomenuo možda dvaput unazad godinu - dvije, lega, daj ohladi 🙂
I otkud izvlačiš da ne dozvoljavam tuđa mišljenja, što si ti pio danas?
Ako itko na forumu voli svoje mišljenje smatrat ko jedino mjerodavno, 90% ljudi ovdje bi se složilo da si to ti.
Pa nek si stavio EA recu, što ja imam s tim? Nisam komentiral jer nisam gledal, Joea sam iskomentiral jer sam odvojil par minuta da pogledam dijelove recenzije.
To što ti preko kurca odigraš Gow ili Horizon nije moj problem... Već samim takvim pristupom si općenito pogriješil i nije nikakvo čudo što ti nisu sjeli.
Ljudi hvale Divinity 2 na sva usta, ja se nakon 2 pokušaja ne mogu natjerat igrat jer mi po onom dotad odigranom nije sjela. Di piše da ga ja moram odigrat? Di piše da si ti moral odigrat Gow il Horizon jer ih je dosta ljudi nahvalilo?
Slušaj ljude poput Angry Joa ili Easy Alliesa, slušaj one ljude čije se mišljenje poklapa s tvojim, meni to bome ne smeta.
Ak ti ne paše moje mišljenje, brate, pa nigdje ne piše da sam ja u pravu i da moje mišljenje mora bit sveto pismo za tebe il bilokog drugog na forumu. Ignoriraj ili argumentirano kontriraj, svatko će neku igru doživjet drukčije.
Ja ću mišljenje o igri donjet na temelju onog što ja odigram, ne na temelju recenzija nekog drugog.
Možemo prestat, please?
Fight s Nemesisom u ovoj lošoj igri mi je na repertoaru, manje će me smorit od ovih rasprava koje ne vode ničemu