Jel uzeo tko? Hr titlovi?Na storu u descriptionu hrvatski nije naveden kao podrzani jezik.
Beyond: Two Souls
A vidim .
Ako nema naših titlova ne uzimam igru baš iz principa. Ako je imala disk vezija, onda su se trebali potrudit te u
baciti titl i u digitalnu.
Jel uzeo tko? Hr titlovi?Uzeo. Potvrđeno ima. Jednako kao u prošlom izdanju, biraš jezik govora, titlova i izbornika.
Pa valjaju li ti nasi titlovi ista?
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Meni su bili super i baš je bio posebni gušt igrati igru takvog kalibra.
Frame-Rate test PS3 vs PS4
https://www.youtube.com/watch?v=UGK1wELgerU
Pa valjaju li ti nasi titlovi ista?Meni osobno su bili losi,al kak kome :)
Ajde probat cu, kupio sam ovo cudo.
Jel netko skidao vec?
Moze li se igrat nakon onih 5 gb skinutih?
Odlično :, uzimam odmah onda.Jel uzeo tko? Hr titlovi?Uzeo. Potvrđeno ima. Jednako kao u prošlom izdanju, biraš jezik govora, titlova i izbornika.
Jebalo mayku, coviku titlovi prodali igru, i to prvi put cujem
meni bi precudno bilo igrat sa nasim titlovima
Cak i filmove gledam sa engleskim :)
Uzet cu ovo iduci mjesec ... nadam se
Meni je titl bas bio dobar. Iz fore rekao ajmo probat na kraju presao citavu igru tako.
Jebalo mayku, coviku titlovi prodali igru, i to prvi put cujemKad sam šuntav
Btw, pošto prvi puta igram trebam savjet. Da li započeti igru u orginal modu ili kronološki (to je sada nova mogućnost) ?
Zam da se dosta vas bunilo na isprbacivanu radnju u urginalu.
Btw, pošto prvi puta igram trebam savjet. Da li započeti igru u orginal modu ili kronološki (to je sada nova mogućnost) ?Za prvi put odigraj onako kako je David Cage zamislio, dakle, oriđiđi nelinearni mod.
Zam da se dosta vas bunilo na isprbacivanu radnju u urginalu.
Tako sam i mislio. No rekoh da priupitam zbog općeg doživljaja :)
Meni je već par puta upao tvoj post kao šaka u oko, onak bašPa valjaju li ti nasi titlovi ista?Meni osobno su bili losi,al kak kome :)
Frajeru šta nije valjalo u tim titlovima? Ne postoji TV serijal, film na HRT-u, prijevodi dokumentaraca na našim TV-ima...
Koji imaju bolje titlove od ovih u igri. 100% profesionalno su napravljeni i jednostavno se nemogu načudit kako može bit to loši titlovi...
Prosvjetli me, jer zbilja neznam. :
Tako sam i mislio. No rekoh da priupitam zbog općeg doživljaja :)ni ne mozes kronoloski dok ne zavrsis bar jednom. I bolje jer ima razlog zasto je razbacano i bolji je dozivljaj.
ni ne mozes kronoloski dok ne zavrsis bar jednom. I bolje jer ima razlog zasto je razbacano i bolji je dozivljaj.U PS4 verziji se od starta može odabrati kronološki slijed radnje.
Ne mozes, unlockable je. Tako su bar rekli na ps blogu.