Nisam čuo za taj mod, definitivno mi treba HL fix, hvala ti na preporuci!
Half-Life: Alyx
deathwish prosao sinoc destillery i skuzio cemu opcija "cover your mouth" . Nemam rijeci, kako se samo sjete takvog levela, takvog gameplaya i prepreka to cilja. Tako jednostavno, a opet tako kompleksno i zabavno.
Ovo me podsjetilo na TLOU 1 boss fight, gdje ne trebas spektakl i uber bossa za strah, izazov i osjecaj nemoci. Bas pametno odradeno i zaista maestralno. Mogu misliti kakva panika i adrenalin su kada ovo igras na VR.
Evo neznam, ovo je jedna od najboljih igara koje su proizvedene. Remek djelo
Gotovo.. evo vec nekoliko minuta buljim u ekran, neznam sta da radim, pisem post na FFA… idem nesto popit
- Uređivano
deathwish gotova igra. Nakon Jeffa osjetio se taj build up za kraj. Neznam sto mi je socnija animacija i osjecaj, pogoditi manhack ili antliona. Kad smo vec antliona, bas su ih vrhunski odradili, prilagodeni za VR, a nisu puno toga mijenjali.
Zadnja staza je nesto posebno. Kao da igram interstellar. Ma necu nista spoilat, samo cu napisati da jedino Valve moze izvesti ovo, sto tehnicki, sto glazbom i atmosferom.
I da, pokrivam se usima, jedno je gledat YT, a drugo odigrat i dozivjet, nije bas usporedivo
je kraj je bas ono vrh.
pogotovo u VR zadnja scena kad u rukama vidiš to
Na popustu je sada za nekih 20 eura pa si uzeo. Budem si skinio taj No-VR mod pa ću vidjeti kako je iskustvo.
- Uređivano
Novi update za No VR mod, čini se da su ubacili dosta novih stvari koje popravljaju neke probleme i uvode novosti. Uz to i Steam Deck podrška! Mogao bih nastaviti gdje sam stao jer je iskustvo prije milo malo li la.