10 dana kasnije

Nestašica VR-eva

mjesec kasnije

Puno ranije od očekivanog. Fino.

17 dana kasnije

Izgleda jako, jako dobro. Sitnica koja mi se ne dopada je to spremanje predmeta u magični džep na rukavici te isto tako magično izvlačenje oružja, volio bih da je malo prisutnije ipak samo tijelo, ali ajde, to je već cjepidlačenje.

Dopada mi se tri načina kretanja. Izgleda stvarno zabavno s puno slobode. Uz The Walking Dead: Saints & Sinners i Boneworks, izgleda kao bistra budućnost za VR.

Jedino treba vidjeti koliko će se dobro prodati zbog ograničenosti zaliha VR Indexa, pogotovo kada se uzme u obzir utjecaj COVID-19 epidemije.

Iskreno mislim da nije pravo pitanje koliko ce se prodati HL:Alyx, vec koliko ce se prodati Indexa.. a sudeci po situaciji, jako puno

Damn, ima netko da mi posudi nekakav VR set za ovo?
Da ne zdrobim opet par soma kn na nešto kao što sam napravio u slučaju Zelde i Marija sa Switchom 😆

Ne sviđa mi se ovaj Alyx spinoff. Fali Gordon Freemanov glas.

Jab' radje glas Morgana Freemana.

13 dana kasnije

Jos 3 dana...

Jebemu sve ovo jos pogada dusu

I jos jedno remek djelo. Valve zna posao

Znači must have za VR. Trebao je takav naslov, makar se nadam da pripremaju i neki novi HL za next gen.

Moderni Steam na stranu, ali Valve je jedinstvena kompanija, temelj gaminga.

uzmite u obzir da uspjeh HL:A dovodi u pitajnje dal će budući naslovi biti non VR igre i u kojem smjeru će se razvijati.

Valve čeka svaku priliku za revoluciju, tako da će sljedeći Half Life izbaciti 2040.

Vidim da su recenzije poprilično nahvalile igru tako da je bez sumnje Valve napravio vraški dobar posao. Nažalost, zbog vrlo slabe zastupljenosti VR-a kod velike većine igrača, mislim da će Alyx proći mnogima ispod radara. Jedino ako Valve ne napravi klasičnu verziju igre što sigurno mnogi PC igrači priželjkuju (me included).

"Razmatraju" ali to onda znaci potpuno drugaciji gameplay, jer se moraju mijenjati neprijatelji, a mozda i velicina staze. Vjerojatno bi se preslo i na pravi Source 2. Dakle nista od toga 😁

Evo malo i prikaza kakve sve gluposti prolaze u ovom HL-u od omiljenog dunkeyja:

So, uh, kad ću dobit Index za recenziju...? 😏

Nikad veći promet na FFA zahvaljujući ovom kriznom vremenu, sumnjam da je problem nabaviti pišljivi Index VR od samo tisuću eura. Kad Gabe Newell pročita recu vjerojatno će ionako taj novac vratiti, možda pošalje i bonus.

mjesec kasnije
    8 mjeseci kasnije