Deadwalker Pa dobro, to je igra u aktivnom razvoju, zato se zove early access. Računajte da će biti još dosta takvih većih promjena u hodu. Ja ću još pričekati, nije da nemam sto igrati sada 🙃
Picek Ne igram puno, čekam full verziju iogre. No do izaska ću završiti ono što nudi ea čisto da pohvatam konce i onda se aktivno baciti u full verziju.
milicevic87 Genesis vidiš, to se meni neće dogoditi. Ne mogu oni meni ubiti build koliko ja mogu loše podijeliti skillpointse.
prayer prayer Da se nadovežem na ovo, jel ima neki bolji način da se zlato skupi jer sam se respecao bacio 10k u vjetar (donekle)
fensisuperstar btw za one kojih zanima priča. PoE 2 je 20 godina nakon PoE 1. Recimo Alva iz acta 3 ti je Alva koju sretne u Act 7 i isto tako je vezana uz Temple of Atzoaadqwedqwdhawd ili kako se već zove .
fensisuperstar Genesis bitno da se sere za diablo kao 2 button smash…. ah nemoj uspoređivati ovo što šaljem. Ovaj kanal FastAF, to su najjači i najbolesniji PoE igrači. To ima 20-30 ljudi iza koji skupljaju bolestan gear i rade specijalizirane buildove da mogu izvoditi ovakve stvari. Vidiš da nemaš skill tree nema opreme nema ničega. To je samo showcase stvari koji se mogu napraviti. PoE je oduvijek MOGAO napraviti bolesne buildove. Ali ako ti jedan item košta 200-300 exalteda/divinea sa savršenim rolovima. Onda to nije nešto što je dobavljivo. Evo ja sad igram HP necromancera ali vidim da je Energy Shield necro puno jači. ali za sad se ne mislim prebacivati.