milicevic87 mozes igrati ko souls igru dapače poželjno je igrati defenzivno.
Ali tu ide oldskul rpg u igru. Imas klase kao što su bloodmage koji su doslovno glasscannon crit mašine koji sami sebe hilaju.
Samo stakaš hp dmg i crit. Vidio sam par klipova gdje se lik full leecha konstantno. Prima ga jednom u dupe ali ga zato uvali 30 puta jače.
Ali najjači mi je alkaizer klip gdje lik chargeupa neki melee 2handed slam pogodi bossa i 1shota ga.
Ja recimo igram witch summoner na fire dmg. Imam 1 archera ostalo alchemisti i vatrenog psa iz talenta. Usput od elementalista uzeo persistent buff kad spamam fire skillove da spawnam summon raging spirit. 2 flame walla i 10 spirita je up. Uopce ne koristim unearth više. Nema smisla za sad.
I samo resiste na minionima hp i revive time. Archer ima dobar on use skill da baci poison cloud koji explodira na vatru.
Danas cu malo vise probat igrat. Jucer bio logan citav dan poslije posla ali sinu trebalo malo više pažnje i jbga. Prioriteti.
Ja sam tek akt 2. Napravio sam ascendency prvi i malo se respecao.
Sad pokušavam čuvat sav gold za kockanje malja za +minion skills i spirit % i eventualno regalat ga i molit boga dmg aura i haste aura.