Path of Exile 2
fensisuperstar probao sam POE i odustao
- Uređivano
Genesis ok to je skill issue definitivno. Ali poe 2 je kao diablo4 po gameplayu
fensisuperstar nije skill issue vec UI preeeestar…grim dawn mi super gameplay al me mucio UI i jednostavno sam odustao
- Uređivano
Genesis nije skill issue vec UI preeeestar
Ček ti si odustao od PoE 1 zato što ti je UI bio prestar ?
@Flipper ajd ga odi našamarati molim te ti si mu najbliži
pogledaj drugi video i vidi na početku gdje je cinematic i onda gledaj gameplay i UI. uopće nije Zastarjeo. gledam UI od diabla 4. nije nešto premoderan tbh. Sličan D2.. mislim da si na drogama
@Genesis evo idem gledati i ne kužim što fali UIu u dvojci. Imaš lijevo ultradizajnirani health pot klasični sa HP i mana flaskom i charmovima desno imaš skilove sa mana barom a između dolje na dnu povezan XP bar. I još imaš dark souls boss bar koij se pojavi kad boss dođe. Kaj ti treba više?
Genesis A kakva je razlika između ovog i D4?
fensisuperstar ogromna
fensisuperstar pa ovo puno lijepse izgleda nego POE
ugl…igram jedinicu od sinoc,otvorio sam par lokacija, pokusavam prijeci preko toga da izgled inventoryija, ui dizajn izgledaju iz 99te
Mage, firewall i fireball skillovi, zasad lvl 10
- Uređivano
Počinje od 7:42
- Uređivano
herc PoE2 je najbolje što se moglo desiti Diablo 4 igračima. Jedini način kako nategnuti blizzard da nešto naprave.
Znači poe 2 u early accessu ima više stvari od Diabla 4 od početka do sada i to negdje 200-300 puta
strašno…
@Fenix pogledaj što je @herc postao sa cinematicom. Ovo će biti veća droga od craft sranja što si se zarazio
Bolje da ni neznam da PoE2 postoji, tako cu fino odigrat Stalker 2, Indianu i ostale igre. PoE2 ne postoji, nemoj misliti na PoE2
chono jesi fixao bios kod frenda ?
fensisuperstar ne tek u srijedu
Cek
Ovo bi sad tribala biti igra koja se radi dobiva update svako malo i onda kad izade resetira se i kreces ispocetka kao da si pren kupio igru?
Ovo si kao platio da budes tester?
- Uređivano
Miro miro early acess je. Ali za koji mjesec ce izaciti sve.
Sad imas 3 akta ili koliko vec i ponovis ih jos jednom na vecoj tezinu put pa ide "endgame".
Nema ni sve klase jos. ,"samo' 5 klasa. Plus platis 30 dolara i dobijes 300 bodova koji kostaju 30 dolara i sa time kupis skinove ili stash tabove.
A to dal ce resetirati koga boli kurac?
Kad izađe igra oficiali imat ces sve actove sve klase sav sadrzaj plus izaći ce sa ligom. A kad radis ligu naravno da startas od pocetka.
Gle ovo sad ima vise sadrzaja od d4. A early acess. Sad ce vjv testirati servere i ostale stvari za masu. Da bude sve tip top za ful release.
Mislim ja sam si platio tih 28 eura. Moram igrati :-D