fensisuperstar
Lik jel ti sebe slušaš?
Ovo je gatcha igra. DEVELOPER ne tvrdi da joj je svrha išta osim zarade, ali ti to radiš.
Ponavljam i ponovit ću opet. Igra je razvijena od nule, svaki detalj u igri je razvijen od nule da navede igrača da plati. Stvari koje su zabavne su zabavne s namjerom da te navuku da platiš. Stvari koje nisu zabavne također su napravljene da te navedu da platiš.
Kad stvari prestanu bit zabavne, to nije zato jer je tebi prestalo bit zabavno, nego zato jer je tim bihevioralnih eksperata uložio masu truda da tebi postane dosadno baš u momentu kad si najranjiviji za davanje love.
To je činjenica i to se zna i to je tako već godinama sa gatcha igrama.
Ti si taj koji sad izmišlja toplu vodu, radi ovo nečime što nije i mene nazivaš ekstremistom.
Svaka mobilna igra je bug-free, sve rade ko podmazane i vrte se na krševima.
Blizzard ovdje nije napravio ništa pisebno niti vrijedno hvale, napravili su samo ono što rade ostala gamad koja želi zaradit što više sa što manje uloženog truda.
Ako ti je ekstremno razmišljanje da ne želim ovo u gamingu, ne želim da se djeca kockaju, odrastaju u ovisnike i ne želim da bude normalizirano da igre traže desetke, pa i stotine tisuća dolara za puno iskustvo onda je problem u tebi, a ne u meni.
Neću se više pravit fin za ovo. Ljut sam ko ris.
Nisam nikad bio ljući u životu.