fensisuperstar Jebate, kao da kupuješ auto, a ne igru od €20.
Diablo IV
Diablo IV Will Release Story Updates Every Three Months
https://kotaku.com/diablo-iv-4-update-patch-story-expansion-battle-pass-1850328097
[deleted]
Od kad je zavrsila beta ne igram nista, samo se 6. mjesec ceka
herc znači konačno da nešto uzimaju od Path of Exilea
Tzereen daj nadji neku listu promjena da ne moram klikat :-D
NEce nIsTA miJEnjaT
- Uređivano
chono NEce nIsTA miJEnjaT
Oprosti? što su točno promijenili kod klasa? Barbarian će i dalje 1 shotati sa upheavalom, Sorca će i dalje imati perma barijeru, Necro će i dalje plutati u krvi čitavo vrijeme. I pazi sad. Umjesto da nerfaju SAMO legendary power, oni nerfaju SKILL. I sad ljudi koji ne zele igrati pederski invulnerability build imaju nerfani skill koji je bio jebeno koristan. A na sorci su nerfali INCINERATE enchantment bonus???
"Every 20 seconds a serpent spawns and Incinerates enemies for 6 seconds"
Ovo je bonus. Pogledaj Fireball bonus, Ice Blades bonus i Frozen Orb bonus. Doslovno niđe veze. Blizzard ima veze sa balansom klasa koliko ja imam sa kontrolom konzumiranja sokova.
Buffali su roguea. Pogledaj video gdje 1 shotam event bossa kojeg ne bi smio moći 1 shotati jer ima faze.
Quality of life promjene su ok, jer su bug fixevi, dungeon promjene su ok jer su dungeoni bili enormno smeće, ali promjene u klasama su apsolutni promašaj.
Ti si napisao da nece mijenjat NISTA. Tu rasprava staje. Osim toga ne mozes gledat skillove bez geara, a o tome nema detalja jos.
Za sokove, secer i ostala sranja si sam kriv, tu ti nemogu pomoci
[deleted] bas me zanima jel onaj paladin leak istinit ili ne
- Uređivano
Zašto je Kratos s Wisha u Diablo IV?
herc barbarian je u diablu dok GOW jos nije ni postojao u mislima
Svaka slicnost je slucajna:
[deleted]
Endgame beta?
Early relase?
Ili trollanje
I stres test za servere
Nezz jel već bilo možda pitanje al šta točno nosi battle pasa u Deluxe izdanju?